Refurbished Playstation 4 kopen

Playstation 4 - Onze allerbeste refurbished producten:

-34%

Console Sony PlayStation 4 Slim 500GB + Joystick - Zwart

€ 211,00
€ 324,00
34% korting
Garantie: 36 maanden
Conditie: Zeer goede staat
2800 g e-waste bespaard

Verse producten - Onze huiscollectie.

Alle producten

57 producten

57 producten

  • Prijs
    De gemiddelde prijs is € 325,00
  • Esthetische conditie

  • Opslagcapaciteit (GB)

  • Kleur

  • Betalingsmethode

  • Garantie

  • Levering in werkdagen

  • Gratis verzending

Hoe kies ik een Playstation 4?

Hoe kies ik een Playstation 4? Ga ik voor de PS4, de PS4 Slim of de PS4 Pro?

In juni 2020 onthulde Sony zijn nieuwste gameconsole. Misschien is dat wel helem…

2800 gram

Door een Refurbished Playstation 4 kopen - Beter dan tweedehands te kopen, help je 2800 gram elektronisch afval te voorkomen. Dat is gelijk aan 1400 Pringles-chips. Lekker.

Je hebt best wel veel gescrold...

Maar je weet het nog steeds niet zeker?

Refurbished PS4

Alle generaties PS4-modellen voor een niet te kloppen prijs!

De legendarische PS4 game console is al sinds 2013 favoriet onder gamers. Met de refurbished PS4 doe jij jezelf avondenlang game-plezier cadeau.

De refurbished PS4: een gevarieerd aanbod

Van de originele PS4 tot de verder uitontwikkelde PS4 Slim en PS4 Pro, het aanbod aan refurbished PS4 modellen is zeer breed. De prijs van een PS4 is afhankelijk van het design, de capaciteit van de harde schijf en de joystick. Je kunt ook een voordelige PS4 vinden die met een game geleverd wordt, zodat je direct bij ontvangst van je console met je eerste game kunt beginnen. Vraag je je af waarom je beter een refurbished PS4 dan een tweedehands PS4 kan kopen? Dat is simpelweg omdat alle consoles die door Back Market worden aangeboden zorgvuldig getest zijn om er zeker van te zijn dat ze goed werken, en je een garantie van 36 maanden krijgt.

Ook accessoires zijn van de partij

Om helemaal op te gaan in de wereld van je refurbished PS4, heeft Sony talloze accessoires ontwikkeld. Onmisbaar is de Dualshock 4 of V2, die verkrijgbaar is in vele kleuren en prints. Als je met meerdere spelers online wilt gamen, denk dan aan de refurbished PS4 koptelefoon voor een unieke spelbeleving. Tenslotte zijn er ook een speciale PlayStation Move camera en joystick verkrijgbaar om je voordelige refurbished PS4-uitrusting aan te vullen.

Sinds de introductie zijn er al meer dan 90 miljoen exemplaren van deze console verkocht. Dankzij de refurbished PS4 kun jij ook toetreden tot de grote Sony-familie!