Refurbished iPhone XS Max kopen

iPhone XS Max - Onze allerbeste refurbished producten:

-48%

iPhone XS Max 256GB - Spacegrijs - Simlockvrij

€ 562,00
€ 1.101,00
48% korting
Garantie: 36 maanden
Conditie: Stallone
208 g e-waste bespaard
Verse producten - Onze huiscollectie.

Alle producten

9 producten

9 producten

 • Prijs
  De gemiddelde prijs is € 549,00
 • Esthetische conditie

 • Opslagcapaciteit (GB)

 • Vergrendelde Sim kaart

 • Kleur

 • Garantie

 • Betalingsmethode

 • Netwerk

 • Verschijningsdatum

 • Levering in werkdagen

Refurbished iPhone XS Max

Geniet van de beste Back Market prijs op een Refurbished iPhone XS Max

De iPhone XS Max, die door de Back Market is gereviseerd en verkocht, is even krachtig maar minder duur dan een nieuw model en heeft vele voordelen, want het is een van de nieuwste Apple-modellen. Het bevat dus de technologische innovaties van het bedrijf en onderscheidt zich van zijn voorgangers met innovatieve kenmerken.

Ontdek de goedkope iPhone XS Max

Het is de grootste scherm-iPhone die ooit is uitgebracht. En met zijn 6,5 inch heeft het genoeg om liefhebbers van grootsheid tevreden te stellen. In termen van kwaliteit is het AMOLED-scherm niet het enige sterke punt. Ook zonder een fysieke knop (zoals alle nieuwste modellen van het Amerikaanse bedrijf) integreert de vernieuwde of nieuwe iPhone XS Max de Face ID-functie, die de smartphone ontsluit door visuele herkenning. Dankzij de A12 bionische chip en 4GB RAM kan het apparaat ook genieten van vloeibaarheid en snelheid. Het is dus net zo comfortabel om foto's of video's te maken als om een zeer hebzuchtig spel te lanceren.

Waarom een Refurbished iPhone XS Max kopen?

De IPhone XS Max vertegenwoordigt een kostprijs van meer dan 1.200 euro op de website van het merk. Maar op de Back Market is het dankzij de verkoop van Refurbished producten nu mogelijk om u een tweedehands iPhone XS Max aan te bieden met een interessante korting, en dus een zeer concurrerende prijs. En geen vervelende verrassingen, want elk model in de selectie ondergaat een zeer grondige kwaliteitscontrole. Elke smartphone wordt inderdaad onderworpen aan enkele tientallen controleposten in gespecialiseerde fabrieken om een bijna nieuwe staat te garanderen. U kiest er dan voor om een Refurbished iPhone XS Max te bestellen met een garantie van 6 tot 24 maanden.

Koop een Refurbished iPhone XS Max op de Back Market

Heeft u nog nooit eerder een gereviseerd product besteld? Laat ons u begeleiden en koop de iPhone XS Max van uw dromen:

 • Definieer uw opslagbehoeften en kies tussen de 64GB, 256GB of 512GB iPhone XS Max.
 • Denk nu aan de kleur van je nieuwe apparaat. De iPhone XS Max is verkrijgbaar in goud, grijs of zilver.
 • Kies ten slotte de garantieperiode van uw keuze. Van 6 tot 24 maanden dekt het u tegen storingen en defecten. U kunt er dan voor kiezen om uw geld terug te krijgen, uw defecte smartphone te ruilen voor een andere of hem gratis te laten repareren.

De prijs van de Refurbished iPhone XS Max is het eerste voordeel van deze nieuwe consumptiemodus. Omdat het met aanzienlijke kortingen wordt aangeboden, kunt u enkele tientallen euro's besparen. Maar wat deze nieuwe markt ook onderscheidt is de inzet voor ecologie en milieu. Het kopen van dit soort producten betekent dat het een tweede leven moet krijgen en dat het elektronisch afval moet worden beperkt. Een steeds belangrijkere verwachting voor veel consumenten.