Refurbished iPhone XR kopen

iPhone XR - Onze allerbeste refurbished producten:

-24%

iPhone XR 64GB - Zwart - Simlockvrij

€ 449,00
€ 598,00
24% korting
Garantie: 36 maanden
Conditie: Stallone
194 g e-waste bespaard

Verse producten - Onze huiscollectie.

Alle producten

26 producten

26 producten

 • Prijs
  De gemiddelde prijs is € 501,00
 • Esthetische conditie

 • Opslagcapaciteit (GB)

 • Kleur

 • Garantie

 • Vergrendelde Sim kaart

 • Verschijningsdatum

 • Netwerk

 • Dual-sim

 • Betalingsmethode

 • Gratis verzending

 • Levering in werkdagen

194 gram

Door een Refurbished iPhone XR kopen | Beter dan tweedehands | Back Market te kopen, help je 194 gram elektronisch afval te voorkomen. Dat is gelijk aan 97 Pringles-chips. Lekker.

Refurbished iPhone XR

Vind de best vernieuwde iPhone XR's op de back market

Je houdt ervan om geld te besparen zonder jezelf te beroven? Dan zult u genieten van Back Market's selectie van Refurbished iPhone XR's. Want alle nieuwste modellen zijn hier verkrijgbaar in de kleur en de opslagcapaciteit van uw keuze, en komen met een flinke korting ten opzichte van de prijs van nieuw. Een goede gelegenheid om jezelf te verwennen tegen een lage prijs.

De iPhone XR, een juweel van technologie

Als directe afstammeling van zijn voorganger de iPhone X doet dit model geen concessies aan design en kwaliteit. Net als alle andere modellen van het Amerikaanse bedrijf, is de iPhone XR gereviseerd of nieuw een high-end smartphone. Hij is bedekt met glas en metaal en is elegant en gemakkelijk te hanteren. En wat de prestaties betreft, is er ook kwaliteit. Het heeft een recent LCD-scherm dat een goede helderheid en perfecte leesbaarheid biedt, en is ook uitgerust met Face ID gezichtsherkenning, een functie die Apple na aan het hart ligt. De A12 Bionic chip is een klein wonder van technologie die het mogelijk maakt om vloeiend te blijven, wat de taak ook is. Ook hier wordt niets aan het toeval overgelaten, want de iPhone XR is waterdicht en stofdicht.

Koop een iPhone XR tegen de beste prijs

Als een van de nieuwste Apple-modellen is er een prijskaartje aan verbonden. Om u enkele tientallen euro's te besparen, is het nu mogelijk om u dankzij Back Market een goedkope iPhone XR aan te bieden. Alle zorgvuldig geselecteerde, geteste en eventueel gerepareerde modellen worden met aanzienlijke kortingen gepresenteerd. Zo wordt het snel en eenvoudig om de iPhone XR van je dromen te kopen. Selecteer de kleur van uw keuze (zwart, wit, rood, koraal, geel of blauw) en de opslagcapaciteit die u nodig heeft (iPhone XR 64, 128GB of 256GB) en bestel nu uw gebruikte iPhone XR.

Geniet van een product als nieuw tegen de beste prijs

En als de prijs van een Refurbished iPhone XR zeer interessant is, wordt de kwaliteit ervan niet over het hoofd gezien. Omdat Back Market ernaar streeft om alleen apparaten in perfecte staat en opgeknapt aan te bieden. Elk van hen gaat door de handen van deskundigen die het aan tientallen tests en controleposten onderwerpen en vervolgens de nodige bewerkingen uitvoeren om het er als nieuw uit te laten zien. Deze experts zijn zo zeker van de kwaliteit van de Refurbished iPhone XR dat ze het combineren met een garantie van 6 tot 12 maanden, zodat u er zeker van bent dat u geen risico loopt als u hem koopt.

Nu het een echt sociaal fenomeen is geworden, biedt het Refurbished een dubbel voordeel. Het stelt u in staat om uzelf tegen een lage prijs uit te rusten en de technologische vooruitgang op tijd bij te houden, maar ook om het elektronisch afval dat vandaag de dag zwaar op het milieu drukt, te verminderen. Het lijkt er dus op dat deze manier van consumeren de meest efficiënte oplossing is, maar ook de meest interessante voor iedereen.