Meilleures Ventes :
Alle producten
Hulp en contact
Navigatie sluiten.

De iPhone
Gerenoveerd door Apple

Ontdek onze collectie: "From Apple, with Love".
Meer weten
De collectie ‘From Apple, with Love’
Kopen

Glanzend als nieuw

Apple verandert de behulzingen en schermen van al zijn gerenoveerde smartphones. We dagen je uit om een verschil te vinden tussen refurbished en nieuw (afgezien van de prijs natuurlijk).

Nieuw leven, nieuwe batterij

Binnen het kader voor kwaliteitscontrole vervangt Apple systematisch de batterijen van zijn refurbished apparaten door nieuwe batterijen.

Dezelfde kwaliteitscontrole als een nieuwe iPhone. En dezelfde garanties.

Door een door Apple refurbished iPhone te kopen, profiteer je van dezelfde garantie van 12 maanden die door de Apple Store wordt geboden. Precies alsof het nieuw was.

Gecertificeerde Apple-accessoires

De iPhone "Van Apple ..." wordt verkocht met een Lightning-naar-USB-kabel, een 5W USB-lichtnetadapter en EarPods met een 3,5 mm mini-jack. Alle Apple-merken.

De Apple-ervaring.
Tot op de verpakking.

iPhones "van Apple..." komen in Apple-verpakking. Dat is net zo goed als een cadeauverpakking, toch?

iPhone refurbished
by Apple

Bijna als nieuw. Behalve de prijs.

‘From Apple, with Love’

Je hebt wellicht gehoord van het "Apple Renew" -programma, dat is ontworpen om iPhone-recycling in de Verenigde Staten bekender te maken. Het merk met de appel heeft ons verteld dat het voldoende is om een iPhone in te leveren bij een Apple store zodat deze gerecycled kan worden en een tweede leven kan krijgen. Bij Back Market zijn we van mening dat de iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7 en zelfs de iPhone 7 Plus meer verdienen dan ontmanteld en gerecycled te worden: daarom bieden we gecertificeerde en gerenoveerde iPhones van Apple aan. Ja, rechtstreeks, gecertificeerd door Apple! Een tweede leven voor de apparaten! Bovendien hebben al deze iPhones de Apple Care garantie voor 1 jaar.

Dit betekent dat als je een probleem tegenkomt, wat zeldzaam is, maar zelfs gebeurt met nieuwe iPhones, je naar elke Apple Store ter wereld kunt gaan en kunt profiteren van de reparatie of vervanging van je iPhone. Dit is wat we de Apple iPhone noemen en we zijn de enigen in Frankrijk die je de kans geven om de iPhone van je keuze in een zo goed als nieuwe conditie te kopen met een jaar gratis Apple Care. Laat een beoordeling achter op Back Market.