Refurbished iPhone 7 Plus kopen

iPhone 7 Plus - Onze allerbeste refurbished producten:

-33%

iPhone 7 Plus 32GB - Zwart - Simlockvrij

€ 260,00
€ 390,00
33% korting
Garantie: 36 maanden
Conditie: Correcte staat
188 g e-waste bespaard

Verse producten - Onze huiscollectie.

Alle producten

17 producten

17 producten

 • Prijs
  De gemiddelde prijs is € 312,00
 • Esthetische conditie

 • Opslagcapaciteit (GB)

 • Kleur

 • Garantie

 • Vergrendelde Sim kaart

 • Verschijningsdatum

 • Netwerk

 • Dual-sim

 • Betalingsmethode

 • Gratis verzending

 • Levering in werkdagen

188 gram

Door een Refurbished iPhone 7 Plus kopen - Beter dan tweedehands te kopen, help je 188 gram elektronisch afval te voorkomen. Dat is gelijk aan 94 Pringles-chips. Lekker.

Refurbished iPhone 7 Plus

Koop een Refurbished iPhone 7 Plus bij de Back Market

Met zijn onklopbare prijzen en gloednieuwe apparatuur, stelt de Back Market u in staat om uzelf uit te rusten tegen een lage prijs. Het bewijs hiervoor is de vernieuwde iPhone 7 Plus, die onder de € 500,is geprijsd: een koopje voor mensen met een beperkt budget om hun smartphone te vernieuwen of die niet failliet willen gaan.

Koop een iPhone 7 Plus, een van Apple's bestsellers.

Hoewel hij al een paar jaar oud is, blijft de iPhone 7 Plus een van de meest succesvolle smartphones van dit moment. Want tussen zijn volmaakte ontwerp en zijn opmerkelijke prestaties, bevat hij alles wat je zou verwachten te vinden in het hart van een recente Smartphone. Zijn autonomie is inderdaad solide, net als zijn scherm, dat een aanzienlijke kwaliteit en helderheid biedt. Ook wat betreft het ontwerp en de bediening heeft de Refurbished iPhone 7 Plus alles in huis om te behagen. De afwerkingen zijn van hoge kwaliteit en het wordt geleverd met een Back Market garantie van minimaal 6 maanden. Zo kunt u er zeker van zijn dat u met het volste vertrouwen kunt genieten van uw nieuwe, betaalbare iPhone 7 Plus.

Waarom kiezen voor een gebruikte iPhone 7 Plus?

De nieuwste nieuwe modellen van de Amerikaanse reus Apple zijn ruim € 1.000,waard. Daarom is het de moeite waard om te kiezen voor een gebruikte iPhone 7 Plus, vooral als deze is gereviseerd door de Back Market. Dan krijgt u een model in perfecte staat, gegarandeerd en tegen een onklopbare prijs. De iPhone 7 Plus is onder de 500 euro gepositioneerd en biedt een zeer betaalbare prijs. En vele malen getest in gespecialiseerde laboratoria, wordt het op alle punten gecontroleerd om u te verzekeren tegen alle schade. Het is zo goed als nieuw.

Welke Refurbished iPhone 7 Plus moet ik kiezen?

Om aan uw verwachtingen en behoeften te voldoen, kunt u uw nieuwe Smartphone kiezen uit de verschillende configuraties:

 • Kies een van de aangeboden kleuren: roze goud, goud, zwart, zilver of rood;
 • Kies dan de opslagcapaciteit die u nodig hebt: iPhone 7 plus 32GB, 128GB of 256GB;
 • Sluit af met de garantieperiode waarvan u gebruik wenst te maken. De garantieperiode is altijd minimaal 6 maanden, maar kan soms wel 12 maanden duren.

Garantie voor uw Refurbished iPhone 7 Plus

Verre van de risico's die gepaard gaan met het kopen van een smartphone van een particulier, worden de Refurbished producten van de Back Market allemaal grondig getest, gecontroleerd en gerepareerd. Zorgvuldig herverpakt en verzonden, komen ze u uitrusten zonder enig risico te nemen met betrekking tot hun kwaliteit. Een echt verschil in het proces van het kopen van gebruikte producten en een echte garantie van betrouwbaarheid van deze apparaten op weg naar hun tweede leven, met inbegrip van de iPhone 7 Plus.

De iPhone 7 Plus verrast met zijn prijs, prestaties en kwaliteitsafwerkingen. En met het koopje van opgeknapte Back Market producten, kunt u het zich nu veroorloven voor minder dan 500 euro.