Duurzamer dan nieuw

iPhone 11 Pro Max 64GB - Zilver - Simlockvrij

1 / 5.
Klarna
Achteraf betalen.

Gratis verzending

Laten we er een voor je zoeken.

Klantenreviews voor iPhone 11 Pro Max Simlockvrij

4,1/5

1.148 geverifieerde aankopen in de afgelopen 6 maanden.

  • C

    Cas K.

    Gereviewd in Nederland op 19 oktober 2023

    4,9/5
    Mijn zoon wilde een telefoon kopen en dat kon geldtechnisch geen hele nieuwe zijn. Refurbished werd het, deelde hij mee. Ik was wat achterdochtig om zo'n dure aankoop en dan ook nog 'niet nieuw' online aan te schaffen. Na enig zoekwerk bij verschillende websites en het lezen van de reviews, kwamen we uit bij Back Market. Het is ons heel goed bevallen: Achteraf kunnen betalen schept vertrouwen en alles is zeer naar wens en goed en vlot verlopen. Blije puber en opgeluchte moeder!
    iPhone 11 Pro Max 64GB - Middernachtgroen - Simlockvrij

    Gekocht op 2 oktober 2023

  • E

    Ellen P.

    Gereviewd in Nederland op 26 januari 2024

    5/5
    Goede service, snel geleverd en zoals omschreven. Ik beveel Backmarket aan.
    iPhone 11 Pro Max 64GB - Spacegrijs - Simlockvrij

    Gekocht op 5 januari 2024

  • A

    A.m. M.

    Gereviewd in Nederland op 29 oktober 2023

    4,8/5
    Snel geleverd. Prima kwali
    iPhone 11 Pro Max 64GB - Zilver - Simlockvrij

    Gekocht op 16 oktober 2023

  • F

    Frank M.

    Gereviewd in Nederland op 23 november 2023

    3,9/5
    Batterijcondite valt een beetje tegen
    iPhone 11 Pro Max 256GB - Spacegrijs - Simlockvrij

    Gekocht op 6 november 2023

  • S

    Souhir B.

    Gereviewd in Frankrijk op 14 februari 2024

    5/5
    mon premier achat d'un téléphone reconditionné,je me suis lancée ☺️. aussi une nouvelle pour moi commande sur Backmarket !! pas déçu car lors de ma commande je me suis trompée de model !! mais j'ai envoyé directement un message le service backmarket à été très réactif ( annulation direct et remboursement de la commande) j'ai pu refaire la commande du bon model donc ce iphone 11 pro Max ❤️ c'est pour ma fille son premier smartphone phone.zn ce qui concerne le téléphone j'ai pris excellent état ET pas du tout déçu conforme à la description son état est irréprochable aucune rayure ni sur l'écran ni sur le reste du téléphone. je recommande vraiment. je ne suis pas de la team iphone pour ma part ☺️ je suis android.mais j'avoue que je me tâte de changer de famille de tel hhh. bref je vous recommande le site ah et j'oubliais pour la livraison très rapide.
    iPhone 11 Pro Max 256 Go - Or - Débloqué

    Gekocht op 9 februari 2024

  • M

    Mandy D.

    Gereviewd in Verenigd Koninkrijk op 11 februari 2024

    5/5
    I bought the iPhone 11 Pro Max for my daughter and she has said the phone is working brilliant and she loves the colour we would recommend anyone to check back market for refurbished phones reasonably prices would recommend to family and fr
    iPhone 11 Pro Max 64GB - Midnight Green - Unlocked

    Gekocht op 25 januari 2024

  • M

    Manuel D.

    Gereviewd in Frankrijk op 24 december 2023

    4,3/5
    Depuis ma décision de commander un iphone 11 pro max,reconditionné, jusqu a la reprise de mon iphone 11 , toute la procedure , la qualité de l appareil, je ne regrette pas. Iphone reçu comme neuf .Merci a vous
    iPhone 11 Pro Max 256 Go - Argent - Débloqué

    Gekocht op 12 december 2023

Bekijk alle 1.148 reviews

Refurbished vs. nieuw
Als je voor een refurbished smartphone kiest in plaats van een gloednieuwe voorkom je het volgende:

77,3 kg CO2

Dat is alsof je met een SUV heen en weer rijdt van Amsterdam naar Berlijn

178,2 gram e-waste

Ongeveer het gewicht van een honkbal.

243,6 kg aan grondstoffen

Dat is net zoveel als 20 honden in je tuin kunnen opgraven in een week.

77,000 liter water

Dat is alsof je de kraan 3 dagen open laat staan.

Alles wat je ooit wilde weten over de iPhone 11 Pro Max Simlockvrij

Aanschouw de kracht

De Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zilver is de eerste iPhone die het predicaat Pro verdient, en de Apple iPhone Pro zal je geest doen wegdromen. Met zijn uitzonderlijke afwerking en het ontwerp van glas en roestvrij staal laat hij je sprakeloos achter. Hiervoor kan hij vertrouwen op zijn prachtige 5,8-inch OLED Super Retina XDR-display met een resolutie van 1125 x 2436 pixels, maar ook op zijn steeds snellere A13-chip. De iPhone Pro verlegt de grenzen van wat een smartphone kan doen, en geeft je een visionaire drievoudige camera die je mogelijkheden vermenigvuldigt zonder de geringste complexiteit toe te voegen.En met een 3190 mAh batterij en de mogelijkheid om 50% van de telefoon in slechts 30 minuten op te laden, gaat de iPhone Pro overal naartoe.

EEN SUPER NETVLIES XDR DISPLAY

De iPhone 11 Pro is voorzien van een 5,8 Super Retina XDR OLED-display met een resolutie van 1125 x 2436 pixels dat het helderste en nauwkeurigste display biedt dat ooit op een iPhone is gezien. Alles wat je op het scherm ziet is een ware weerspiegeling van de werkelijkheid. Met talrijke optimalisaties kan het ook de witbalans van de kamer aanpassen, de kleur van je scherm aanpassen aan een warmere tint 's nachts of zelfs de helderheid opvoeren tot 800 nits als je in de zon staat.Het scherm van de iPhone 11 Pro is niet alleen helderder en slimmer, maar ook tot 15% energiezuiniger.

EEN ANGSTAANJAGEND CHIP

Uitgerust met de A13 Bionic chip heeft de iPhone 11 Pro ongelooflijke prestaties. Inderdaad, deze chip is zo krachtig dat het alles wat je doet op de iPhone ultrasnel en ultra-vloeibaar maakt. Het is energiezuinig en geeft je een lange levensduur van de batterij, zodat je de hele dag kunt genieten van je entertainment.En dat is nog niet alles, het wordt ondersteund door de Neural Engine, die gebruik maakt van real-time auto-learning om de verschillende elementen van de scène te optimaliseren. Het kan bijvoorbeeld de verlichting van de persoon op de voorgrond veranderen, terwijl het lawaai wordt verminderd en de kleur van de lucht wordt verbeterd. En dit alles onmiddellijk!

EEN SHOCK TRIO

De iPhone 11 Pro is voorzien van een gloednieuwe drie-sensor camera om je nieuwe perspectieven te bieden. De gloednieuwe 12 MP groothoeksensor geeft je tot drie keer sneller autofocus bij weinig licht. Een ultra-groothoeksensor van 12 MP legt een beeld vast dat vier keer zo groot is als ooit tevoren - ideaal voor landschappen, monumenten of groepsopnames. En een 12 MP teleobjectief dat geweldig is voor probleemloos zoomen. Met de iPhone 11 Pro, een waar juweeltje van technologie, kun je 4K-films opnemen met 60 frames per seconde en je video's net zo gemakkelijk bewerken als je foto's.De nachtmodus is ideaal voor het maken van een foto op een donkere plaats, zonder flits en met natuurlijke, heldere kleuren.

ONTDEK DE SLOFIE!

Als je de innovatie een stap verder brengt, brengen Apple en de iPhone 11 Pro je de slow motion selfie: slofie! Met de geheel nieuwe TrueDepth 12 MP frontcamera krijgen zelfs je egoïsten een geheel nieuwe dimensie. In feite kun je een slow-motion video selfie nemen met 120 beelden per seconde voor een gegarandeerd effect. En als je je iPhone in de liggende modus kantelt, zoomt de camera automatisch uit om iedereen in beeld te krijgen.Om nog maar te zwijgen van de volgende generatie slimme HDR die nu mensen herkent en anders behandelt dan andere elementen in het beeld. Gezichten worden versterkt met een elegant spel van licht en schaduw, en tonen blijven perfect natuurlijk.

WATER MAAKT HEM NIET BANG

De iPhone 11 Pro is zowel aan de voor- als achterzijde voorzien van dubbel ionenwisselend versterkt glas, zodat hij bestand is tegen vallen, maar ook tegen onderdompeling in water gedurende 30 minuten en tot 2 meter diep.En voor nog meer privacy is elke functie van de iPhone ontworpen om je persoonlijke gegevens te beschermen. Face ID maakt of slaat geen foto's van je op. Als je een iMessage verstuurt of een FaceTime-gesprek voert, worden je gegevens versleuteld. En de Kaarten-app geeft je aanwijzingen zonder iemand te vertellen waar je bent.

))

iPhone 11 Pro Max 64GB - Zilver - Simlockvrij

  • Kleur : Zilver
  • Vergrendelde Sim kaart : Simlockvrij
  • Schermgrootte : 6.5
  • Opslagruimte : 64 GB
  • RAM Geheugen : 4 GB
  • Model : iPhone 11 Pro Max
  • Megapixels : 12
  • Besturingssysteem : iOS
  • Resolutie : 1242x2688
  • Netwerk : 4G
  • SD-kaartsleuf : Nee
  • Dual-sim : Nee
  • Referentie fabrikant : A2218
  • Jaar van uitgave : 2019
  • Serie : Apple iPhone 11
  • Opvouwbaar : Nee
  • SAR hoofd (W/kg) : 0.95
  • SAR lichaamsdeel (W/kg) : 0.99
  • SIM-kaart : Single-SIM + eSIM
  • Kleur (officiële naam) : Silver
  • Product type : Refurbished
  • Merk : Apple
  • Gewicht : 226 g

Welkom bij Back Market

De beste prijzen voor refurbished tech van hoge kwaliteit die worden verkocht door refurbishers die we hebben geselecteerd en doorgelicht. We vinden het niet erg als je ons googelt.

Leer ons kennen
  • 12 maanden garantie
  • Snel en gratis verzonden
  • 30 dagen gratis retourneren
  • Een uitstekende Nederlandstalige klantenservice