Refurbished Huawei Matebook kopen

Waar zijn alle Refurbished Huawei Matebook kopen?

Asjemenou! We hebben dit product vandaag niet op voorraad.

Kom later terug, misschien zijn ze er dan ook!

Anders hebben we andere superproducten - onze persoonlijke favorieten.
Je kunt ook onze Beste Deals bekijken.

Refurbished Huawei MateBook

Bij Back Market vind je een refurbished Huawei MateBook voor een niet te kloppen prijs!

Met de MateBook M3 geeft Huawei zijn visie op een hybride Windows 10 laptop. De verzorgde afwerking en goede schermkwaliteit maken de refurbished Huawei MateBook M3 van Back Market tot een uitstekende notebook!

Een tweedehands Huawei MateBook M3: de voordelen van hybride voor een voordelige prijs

Met zijn afneembare toetsenbord en scherm kun je de MateBook M3 gebruiken zoals je wilt. In een handomdraai heb je van je laptop een tablet gemaakt! In combinatie vormen de twee delen een ultra lichte laptop (minder dan een kilo) met een superbe afwerking. Met zijn 1,6 cm dikte stop je de tweedehands MateBook M3 overal tussen en is hij dus makkelijk mee te nemen. Het Full HD+ IPS-scherm met een resolutie van 2 160 x 1 440 pixels is een plezier voor de ogen. De kleurweergave is natuurlijk, de helderheid optimaal en het contrast perfect uitgebalanceerd.

Voor een krachtige hybride laptop is de Huawei MateBook Pro niet duur

Onder de motorkap van deze refurbished Huawei MateBook M3 vind je een dual-core M3 processor van 900 MHz, gekoppeld aan 4 GB RAM-geheugen en een 128 GB SSD. Daarmee kun je probleemloos surfen, 4K Netflix en YouTube video’s kijken en kantoortoepassingen gebruiken. De perfecte partner voor op reis en op het werk!

Wil jij graag een hybride laptop met een mooie afwerking en een uitstekende schermkwaliteit? Aarzel dan geen seconde en koop een tweedehands Huawei MateBook M3 bij Back Market voor de beste deal!