Ratings van onze klanten: 4.2/5
Snel en gratis bezorgd

Refurbished Galaxy S8 kopen

Galaxy S8: de eerste die afscheid nam van randen en de onzichtbare knop inbouwt. Uitgerust met een 5,8-inch gebogen Super AMOLED-scherm, Exynos 8895, 12 MP achtercamera met OIS-lens en f/1.7 en een batterij van 3.000 mAh.

Galaxy S8 - Onze allerbeste refurbished producten:

-47%
Galaxy S8 64GB - Roze (Rose Pink) - Simlockvrij

Galaxy S8 64GB - Roze (Rose Pink) - Simlockvrij


€ 179,00
€ 340,00
47% korting
Garantie: 36 maanden

Conditie: Goed
155 g e-waste bespaard

0

Gemiddelde van 0 reviews van de afgelopen 6 maanden.


Dit zegt Marian G.: Snelle levering en de Galaxy S8 werkt prima en ziet er heel netjes uit. Top 7 dagen geleden

Alle producten

9 producten

9 producten

 • Prijs
  De gemiddelde prijs is € 204,00
 • Conditie

 • Opslagcapaciteit (GB)

 • Vergrendelde Sim kaart

 • Kleur

 • Garantie

 • Betalingsmethode

 • Netwerk

 • Verschijningsdatum

 • Levering in werkdagen

Lees onze gidsen

Refurbished Samsung Galaxy S8

De belangrijkste reden om een refurbished Galaxy S8 bij Back Market te kopen is de prijs

Hoewel deze Samsung smartphone al in 2017 op de markt kwam, kan hij de concurrentie met de nieuwste modellen nog altijd prima aan. Hij biedt goede prestaties en een schermformaat waarmee je wonderen kunt verrichten, ongeacht de gewenste toepassing. En op Back Market is een refurbished Samsung Galaxy S8 ook nog een zeer voordelig te verkrijgen.

De tweedehands Samsung Galaxy S8 is een smartphone die zijn beloftes nakomt

Hij wordt in het algemeen al gezien als waarde voor je geld, en op Back Market geldt dat eens te meer, want de korting maakt hem nog interessanter. Een tweedehands Samsung Galaxy S8 is een vaste waarde voor wie een krachtige smartphone zoekt voor een lagere prijs. Zijn 5,8 inch Super AMOLED scherm is daarvan een perfect voorbeeld. Het is van uitzonderlijke kwaliteit en geeft zowel beelden als kleuren prachtig weer. Ook wat prestaties bevindt de refurbished Samsung Galaxy S8 zich op het hoogste niveau. Hij beschikt over een 2,3 GHz Samsung Exynos 8895 processor en een werkgeheugen van 4 GB.

Waarom zou je een refurbished Samsung Galaxy S8 bij Back Market kopen?

Naast zijn goede prestaties en een goed uitgedacht design, bieden de Samsung Galaxy S8 toestellen die in de selectie van Back Market worden aangeboden elke mogelijke garantie. Want al deze modellen worden verkocht met een garantieperiode van 36 maanden, waarin je gedekt bent tegen gebreken en defecten van de door jou bestelde smartphone Je loopt dus geen enkel risico als je een refurbished Samsung Galaxy S8 bestelt, en daarbij wordt het toestel ook nog eens teruggebracht in een zo goed als nieuwe staat voordat je hem zelfs maar ontvangt.

De refurbished Samsung Galaxy S8 die Back Market verkoopt is net zo krachtig en functioneel als de nieuwste modellen en biedt alle kwaliteiten en functionaliteiten die je je kunt wensen.