Refurbished Galaxy Note kopen

Waar zijn alle Refurbished Galaxy Note kopen?

Asjemenou! We hebben dit product vandaag niet op voorraad.

Kom later terug, misschien zijn ze er dan ook!

Anders hebben we andere superproducten - onze persoonlijke favorieten.
Je kunt ook onze Beste Deals bekijken.

Refurbished Samsung Galaxy Note

Een refurbished Samsung Galaxy Note voor een lagere prijs bij Back Market

Met hun stylus pen en gigantische scherm is het assortiment Samsung Galaxy Note modellen aantrekkelijk voor iedereen. Het prijsniveau daarentegen schrikt de meeste kopers af. Als je tenminste niet kiest voor de refurbished Samsung Galaxy Note van Back Market!

Met een refurbished Samsung Galaxy Note zit jij straks ook met je stylus pen in je hand

De stylus S-Pen, is de absolute ster van de refurbished Samsung Galaxy Note 8 en 9! Deze premium modellen zijn door de Zuid-Koreaanse producent uitgerust met buitengewone randfunctionaliteiten: schrijven op scherm en snel notities maken op een vergrendeld scherm voor de Note 8 en geïntegreerde Bluetooth verbinding om de stylus in een ware afstandsbediening te veranderen voor de Note 9. Je kunt je stylus als selfie-stick gebruiken, of, voor Spotify en Deezer addicts, om je muziek te regelen. Of je nu voor de 8 of 9 versie van de refurbished Samsung Galaxy Note kies, je toestel heeft met zijn vele functies veel weg van een Zwitsers zakmes!

Geniet van de krachtige prestaties van de refurbished Samsung Galaxy Note

De refurbished Samsung Galaxy Note heeft behalve alle voordelen van de stylus ook brute kracht. Deze voordelige Samsung Galaxy Note is een echte tank: met een 2,3 GHz Exynos processor en 6 GB RAM-geheugen voor de Note 8 en een 2,7 GHz Exynos 9810 processor met 6 GB RAM-geheugen voor de Note 9. Zo kun je zonder vertraging gelijktijdig meerdere games en apps open hebben.

De Samsung Galaxy Note blinkt uit op vele terreinen, maar er was één groot probleem: de exorbitant hoge prijs. Dan maar kiezen voor een tweedehands Galaxy Note? Dat is teveel risico voor zo’n technisch raspaardje... Los het probleem liever op door te kiezen voor een refurbished Samsung Galaxy Note van Back Market!