Back to School

Laten we elkaar weer zien in

Back to School: hoe organiseer je de start van het nieuwe schooljaar in 2021?

Het schooljaar nadert snel en hiermee ook de uitgaven. Het nationale onderwijssysteem stelde de eerste schooldag officieel vast op 1 september 2021! Geen seconde meer te verliezen.

En omdat we heel goed weten dat de budgetten vrij krap zijn, hebben we een kleine selectie gemaakt van goede deals en interessante kortingen op maat, zodat je kinderen gemakkelijk weer naar school kunnen gaan. Het is inderdaad zo dat de schoolvakantie voorbij is, maar dat is geen reden om schoolkinderen het plezier te ontnemen om te leren terwijl ze plezier hebben.

 

Je schoolbenodigdheden voor het nieuwe schooljaar op Back Market

Om je voor te bereiden op het nieuwe schooljaar heb je de klassiekers nodig: schriften, pennen en gummen, maar we leven in de 2.0-lucht, dus je hebt zeker meer uitgebreide tools nodig voor tekstverwerking, internetonderzoek of het volgen van onlinecursussen.

Back Market is de supermarkt van refurbished. Wij zijn hier om je het perfecte compromis tussen productkwaliteit en verkoopprijs te bieden.

Onze gerenoveerde producten zijn gemiddeld 30% tot 70% goedkoper dan hun nieuwe equivalenten. Ga er dus voor!

 

Wie zei dat design en stijl niet goed samengaan?

Ja, jongeren zijn gevoelig voor dit argument! Bij Back Market bieden wij je alleen de bestsellers van het moment met speciale aandacht voor de kwaliteit van onze producten. Wij willen je de kwaliteit van het nieuwe en de prijs van het gebruikte aanbieden. Ja meneer, heel eenvoudig!

 

Uiteraard is de behoefte verschillend afhankelijk van het feit of je een kind hebt die naar de kleuterschool, de basisschool of de middelbare school gaat.

Als je een student bent, is het een andere zaak! Een eerste plaats om te bezoeken is onze pagina gewijd aan studenten! Een kleine verrassing staat je daar te wachten om je academisch jaar te beginnen :D

 

Maar over het algemeen zul je een van deze willen:

Een smartphone voor je kleine schooljongen

Ja, het vogeltje verlaat het familienest en je wilt hem op elk moment kunnen bereiken. En natuurlijk is het uit den boze dat hij zijn hoofd stoot met een goedkope smartphone! Geen paniek, we hebben de beste vlaggenschepen en iPhones voor hem. Maak je keuze aan de hand van je budget:

iPhone voor minder dan € 200

iPhone voor minder dan € 300

iPhone voor minder dan € 400

Heb je meer budget? Oké, bied hem de iPhone X aan vanaf € 400.

 

Tablets: iPad of Galaxy Tab

Geen back-to-school seizoen zonder een goede tablet! Ze zullen je kinderen blij maken door hen de mogelijkheid te bieden om de lessen online te bekijken of om zich te vermaken tijdens de pauze na lange lesuren, of op weg naar en van school.

iPad of Galaxy Tab, het is aan jou!

 

Welke laptop voor Back to School in 2021?

Als je een meer doorgewinterde gebruiker bent (een middelbare school- of universiteitsstudent bijvoorbeeld) en je zoekt iets dat beter geschikt is voor lange slapeloze nachten, dan wilt je waarschijnlijk een enormere rekenkracht. Een laptop is daarom het meest geschikte hulpmiddel voor jou.

Als je nu een fan bent van het Apple-merk, kun je kiezen tussen de MacBook Pro of MacBook Air.

Als je van computers met Windows houdt dan vind je de perfecte laptop.

En tot slot, als je van pinguïns houdt, hebben we waarschijnlijk Linux-laptops voor je.

En als je geen raket nodig hebt, zul je zeker geïnteresseerd zijn in onze selectie van Notebook of Chromebook.

 

High Tech accessoires, een must voor Back to School

Rekenmachines voor wiskundefanaten, iPod voor artiesten, draadloze koptelefoons of bluetooth headsets voor wie wil ontsnappen, bij Back Market kleden we je van top tot teen aan! (bijna)

Geen noodzaak voor compensatie tussen kwaliteit, stijl en prijs. We geven je alles! En daarmee bieden we je 3 jaar garantie op al onze producten, en 30 dagen om van gedachten te veranderen.