Zijn er refurbished iPhones met garantie?

Zijn er refurbished en gebruikte iPhones met garanties?

zijn-er-refurbished-iphones-met-garantie

Apple refurbished producten: hebben ze een garantie?

Als je een refurbished product koopt, is het heel moeilijk om een fabrikant te vinden die garantie wil geven op zijn producten. Daarom heeft Back Market het beleid om een garantie van 3 jaar te geven op alle refurbished Apple producten! Dat is wat ons onderscheid van de concurrentie, wij nemen garanties serieus!

Zitten refurbished iPhones in verzegelde dozen?

Ja! Net als nieuwe producten zitten onze gebruikte iPhones in verzegelde dozen van de fabriek. Zijn dat officiële Apple dozen? Soms, dat is afhankelijk van de verkoper!

Zit er bij refurbished iPhones ook een oplader?

Ja, natuurlijk! Ze hebben een oplader, maar het kan zijn dat dat niet de originele Apple oplader in de doos is. Ook dat is afhankelijk van de verkoper van wie je koopt.

We houden van originele Apple opladers, begrijp me niet verkeerd, maar we willen gewoon niet dat je meer betaald voor een gebruikte iPhone alleen omdat er een Apple logo op de oplader staat. Dit betekent niet dat de oplader die je ontvangt, slecht is!

Wat ik het minst leuk vind aan een smartphone? Dat je hem continu moet opladen! Grrr! Als je een gebruikte iPhone wilt met een te gekke batterijduur, moet beslist eens kijken naar onze  refurbished iPhone XR.

Zitten er oordopjes bij refurbished iPhones?

Nee, dat niet. We hebben er lang en zorgvuldig over nagedacht om oordopjes bij onze producten te doen, maar we hebben besloten dat niet te doen, zodat we je de meest concurrerende prijs kunnen bieden. En aangezien je zoveel geld bespaart met je nieuwe refurbished iPhone, kun je best zelf de beste koptelefoons/earbuds of wat dan ook vinden (of je koopt ze bij Back Market).

Wat is het verschil tussen refurbished en gebruikte iPhones? Hoe zit dat met tweedehands?

Nou, al deze termen kunnen door elkaar gebruikt worden. Alle iPhones die te koop staan op Back Market zijn gebruikt en refurbished, omdat een product gebruikt moet zijn (of in ieder geval uit de doos gehaald) om als refurbished te kunnen zijn. De meeste refurbished producten zouden een betere kwaliteit hebben dan gebruikte producten, maar dat is niet altijd het geval. Veel verkopers hebben geen specifieke richtlijnen voor wat ‘refurbished’ betekent. Hun producten kunnen van slechte kwaliteit zijn. Back Market neemt de term ‘refurbished’ heel serieus en zorgt ervoor dat al onze gebruikte producten zorgvuldig zijn geïnspecteerd en gerepareerd in de fabriek voordat ze naar jou worden verzonden. Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verkopen van refurbished Apple product en andere elektronica, kunnen we ons goed richten op het controleren en repareren van gebruikte iPhones, iPads, enz. Met andere woorden, we proberen het kopen van refurbished zo prettig te maken, dat je het verschil tussen onze gebruikte Apple producten en nieuwe Apple producten niet kunt zien. We zijn het zat om te zien dat je veel te veel betaalt voor al deze geweldige gadgets, dus hebben we het onze missie gemaakt om deze gebruikte iPhones beter te maken dan nieuwe. Dat vinden we goed klinken, en we hopen dat jij dat ook vindt.

Hebben we al gezegd dat we ook hele goede deals op gebruikte Apple Watches hebben? En ja, ze zijn allemaal refurbished door de professionals van  Back Market :D

Deze zijn van ons:

Waar moet je op letten als je een gebruikte iPhone koopt?

Hopelijk nergens op! Zoals ik al zei, zou het doel moeten zijn om van een verkoper te kopen die de juiste kwaliteitscontroles en garanties levers, zodat jij het product niet meer hoeft te controleren. Dus of je nu een refurbished iPhone of andere vergelijkbare Apple refurbished producten koopt, koop ze van betrouwbare leveranciers die extra lange garantie bieden, zoals Back Market.

Shaddine
Door Shaddine, Marketing Manager Netherlands & Flemish Belgium

Wanneer Shaddine niet schrijft over elektronica en hoe we onze Aarde kunnen helpen, reist zij het liefst en leert zo over andere culturen.

Vond je dit artikel nuttig?

Gerelateerde artikelen