Tips voor het kiezen van een iPhone: welke gebruikte iPhone kan ik het beste kopen?

Wij helpen je beslissen welke iPhone je het beste kunt kopen

welke-gebruikte-iphone-kan-ik-het-beste-kopen

We helpen je met het kiezen van een gebruikte iPhone!

Je hebt een probleem... een enorm probleem: je wilt een gebruikte iPhone kopen, maar weet niet welke je moet kiezen. Gelukkig hebben veel anderen in de wereld hetzelfde probleem gehad en hebben wij het gevoel dat we bepaalde informatie hebben die we kunnen delen zodat jij een geïnformeerde keuze kunt maken. Ok, wij trekken onze werkkleding aan en helpen jou met kiezen van je volgende gebruikte en refurbished iPhone!

Wist je dat refurbished iPhones van Back Market exact zo aanvoelen als een nieuwe? Refurbished is de nieuwe trend: het is beter voor de aarde, goedkoper en beroemdheden zijn er dol op! Heb je Brad Pitt gezien met zijn Back Market iPhone? Ok, grapje, ik weet niet of Brad Pitt bij ons koopt, maar als hij zich bezighoudt met het milieu dan zou hij dat wel moeten doen!

Deze zijn van ons:

Schermgrootte is belangrijk wanneer je een gebruikte iPhone kiest

Niet alle iPhones zijn qua schermgrootte gelijk. De iPhone 5 heeft bijvoorbeeld een LCD-scherm van 4 inch en de iPhone XS Max heeft een bewonderenswaardig OLED-display van 6,5 inch. Ons advies is: ga naar de winkel en bekijk je opties. Pak de verschillende telefoons vast en bedenk welke schermgrootte je wilt. Je voorkeur voor een bepaalde schermgrootte is afhankelijk van je beoogd gebruik en van je persoonlijkheid.

En dan is er ook het verschil tussen de schermtechnologieën OLED en LCD. OLED geeft je diepere kleuren en heeft ook een andere technologie, maar laten we daar nu niet te diep op ingaan. Beide schermen zijn scherp, maar OLED wordt gezien als de premium optie van de twee. 

Tip van een pro: laat je niet misleiden door specificaties als het op schermen neerkomt! Beoordeel het scherm op hoe het er voor jou uit ziet, niet op de cijfers of de marketingtaal. 

Apple heeft de gewoonte hun apparaten gekke marketingnamen te geven als het gaat om de schermtechnologie (zoals Retina, Super Retina XDR), maar deze termen kun je het beste negeren. iPhones uit de hogere categorie zoals de 11 Pro en XS hebben OLED-displays, terwijl de modellen uit de middelste categorie zoals XR of 11 LCD-displays hebben. En alle oudere modellen voor de X (zoals iPhone 8iPhone 8 PlusiPhone 7, enz.) hebben LCD-schermen. Er gaan geruchten dat alle nieuwe iPhones nu OLED-displays krijgen, maar dat zou ik met een korreltje zout nemen. Het zou niet het eerste Apple-gerucht zijn dat niet waar was. 

Ik zal nog wat verder gaan met dit onderwerp: betaal niet meer voor een scherm dat je niet nodig hebt. Koop de iPhone die het beste bij jou past, niet degene die de gekste marketingterminologie heeft.

Wat ik mis van het studentenleven: feestjes en slapen. Wat ik niet mis van het studentenleven: geen geld hebben. Daarom krijg je van mij deze kortingscode voor studenten, pak aan.

screensize

Kies een gebruikte iPhone die voldoende batterijduur heeft voor jouw behoeften

Ondanks dat iPhones erom bekend staan een langere batterijduur te hebben dan de Android-concurrenten, zijn er wel modellen die beter presteren dan de rest. Een eenvoudige vuistregel: hoe groter en nieuwer de iPhone, des te langer de batterijduur. Daarom zijn de iPhone 11 Pro Max, XS Max en XR de toppers uit deze categorie. Maar elke gebruikte en refurbished iPhone die je op Back Market kiest, geeft je eenvoudig een batterijduur van een hele dag (tenzij je een super zware gebruiker bent natuurlijk).

Tip van een pro: koop geen gebruikte iPhone van een derde die de kwaliteit niet controleert! Door intens gebruik kan de batterij van een iPhone in minder dan twee jaar aanzienlijk verslechteren. Daarom controleren de verkopers van Back Market de interne componenten en vervangen ze oude batterijen! Kies altijd een retailer die goed bekend staat wanneer je een gebruikte en refurbished iPhone koopt!

Deze zijn van ons:

Kies een recente telefoon als je spelletjes wilt spelen

Ook dit komt voor het grootste gedeelte neer op hoe nieuw de iPhone is. Hoe nieuwer de iPhone, hoe nieuwer de chip (bijv. Apple A9 is ouder en de A11 is nieuwer) des te beter de algehele snelheid. Maar feit is dat, tenzij je een pro-gebruiker bent die zware games of andere veeleisende apps draait, je het verschil niet echt merkt (behalve als de iPhone echt heel, heel erg oud is). Dus nogmaals, maak je hier niet te druk om als je een doorsnee gebruiker bent. Als je een gamer bent, dan adviseren we je een gebruikte en refurbished iPhone te kiezen die niet ouder dan 3 jaar is.

Tip van een pro: als je een gamer bent, zal ik je vertellen dat ik onlangs te gekke games heb gespeeld op een gebruikte iPhone 5S, en ik kon niet geloven hoe feilloos het spel liep. En dat terwijl de 5S in 2013 is uitgebracht. Ongelooflijk hoe lang iPhones mee kunnen gaan.

Hoe kies je een iPhone met de beste camera

Ik heb er een hekel aan om te klinken als een plaat die blijft hangen, maar nogmaals: alle iPhones hebben goede camera's, maar elke generatie iPhone komt met kleine verbeteringen. Je merkt waarschijnlijk geen verschil, maar het nieuwste, meest premium model iPhone heeft de beste camera.

Nieuwsflits! Al onze goedkope iPhones worden nu geleverd met een stuk aardbeislagroomtaart! Ok, toch niet, maar dat zou wel mooi zijn. Kan iemand me helpen mijn baas te overtuigen dit te doen?

Begin je een trend te ontdekken?

Apple komt jaarlijks met kleine vooruitgangen op elk onderdeel, maar ze zijn marginaal. En waarschijnlijk weet je dit al. Er zijn geen echte sublieme innovaties geweest en daarom dus ook geen echte redenen om een nieuwe iPhone te kopen in de Apple store (sorry, Apple). Het is eigenlijk echt afhankelijk van hoeveel geld je wilt besteden aan een iPhone.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij je keuze van je volgende iPhone!

We hopen dat je een beter idee hebt welke gebruikte en refurbished iPhone je wilt kopen! Deze keuze is eenvoudig te maken en als het om iPhones gaat, zijn er geen slechte keuzes. Ik adviseer je dan ook je gevoel te volgen en de telefoon te kiezen waarvan jij denkt dat die het beste bij je past. En als je uiteindelijk niet blij bent met je gebruikte en refurbished iPhone, dan kun je hem binnen 30 dagen terugsturen en krijg je van Back Market je geld volledig terug! Daarnaast bieden we ook 3 jaar garantie, zodat je zeker weet dat je geen uitgaven aan reparaties hoeft te doen.

Ik droom van een plaats in het universum waar ze de beste refurbished deals hebben. Maar dat is geen droom, dat is werkelijkheid. Bekijk onze beste deals voor ongelooflijke goedkope iPhones, MacBooks, iMacs, PCs, desktops en meer.

Shaddine
Door Shaddine, Marketing Manager Netherlands & Flemish Belgium

Wanneer Shaddine niet schrijft over elektronica en hoe we onze Aarde kunnen helpen, reist zij het liefst en leert zo over andere culturen.

Vond je dit artikel nuttig?

Gerelateerde artikelen