Wat zijn de voordelen van een iPhone XS?

Een refurbished iPhone Xs heeft veel te bieden: een groot scherm, helder beeld, uitstekende camera’s en een krachtige smartphone chip. Bij het ontwerpen van de iPhone Xs zijn er veel verbeteringen aangebracht, waardoor dit model in 2018 met recht de meest geavanceerde iPhone op dat moment werd genoemd. Met de iPhone Xs wordt er nog veel meer mogelijk op het gebied van foto’s, video’s, games en apps. Zit je eraan te denken om een refurbished iPhone Xs als jouw volgende smartphone te kiezen? Dan kun je echt een technisch hoogstandje gaan verwachten.

wat-zijn-de-voordelen-van-een-iphone-xs

De kwaliteiten van de iPhone Xs

Apple weet heel goed dat ze niet stil kunnen blijven zitten. Klanten verwachten smartphones die nog krachtiger, sneller en mooier zijn. Met de iPhone Xs is dat zeker gelukt. Waar je allemaal op kunt rekenen met een refurbished iPhone Xs? De iPhone Xs en de grotere variant iPhone Xs Max zijn uitgerust met de volgende toepassingen:

  • 5,8 inch beeldscherm (of 6,5 inch bij de Xs Max)
  • Super Retina-display in een OLED-uitvoering
  • Krachtige A12 Bionic-chip
  • Een 12MP dual-camerasysteem
  • True Depth-camerasysteem voor Face ID
  • Hoge waterbestendigheidsscore met IP68
  • Bredere stereoweergave
  • Snel opladen met 2658 mAh batterij
  • Mogelijkheid voor draadloos opladen
  • Opslag van 64, 256 en 512 GB beschikbaar

Een refurbished iPhone Xs heeft dus heel wat te bieden. We leggen je precies uit wat alle toepassingen voor jouw dagelijks gebruik kunnen inhouden.

Een groot en helder beeldscherm

Er kan met zekerheid gezegd worden dat de Xs in de naam niet staat voor extra small. Het tegenovergestelde is waar. De iPhone Xs staat juist bekend om het grote beeldscherm van 5,8 inch. Mag het nog wel een tikje groter? Dan kun je kiezen voor een refurbished iPhone Xs Max met een 6,5 inch beeldscherm. Beide uitvoeringen hebben een volledig scherm zonder thuisknop.

Niets hoeft je dus af te leiden van het mega scherpe Super Retina HD-display in OLED-uitvoering. Er is ondersteuning voor Dolby Vision, HDR10 en het dynamische bereik van HDR-foto’s is 60% groter. Je kunt uitgaan van een verbazingwekkend helder beeld met natuurgetrouwe kleurtinten. Een refurbished iPhone Xs heeft een geweldig scherm om je even helemaal te verliezen in films, games, foto’s of apps!

Een nog snellere smartphone chip

Met de iPhone Xs ging de kwaliteit van Apple smartphones een flinke stap vooruit. De A12 Bionic-chip werd ontwikkeld en voor het eerst toegepast in de iPhone Xs. De A12 Bionic is de eerste 7-nanometer chip in een smartphone. De omvang van de chip is daarmee weliswaar kleiner geworden, maar het resultaat is vele malen beter. Dit kleine stukje technologie is 15% sneller, 40% efficiënter en verbruikt 50% minder energie.

In de praktijk zorgt dit voor een snellere smartphone waarmee je veel meer kunt. Er zijn betere ervaringen op het gebied van Augmented Reality, games, videomontages, fotografie en apps die grafisch veel van je telefoon vragen. Een refurbished iPhone Xs is dus erg krachtig. Gelukkig is de batterij hiervoor bekwaam. Zelfs met de zwaardere toepassingen gaat de iPhone Xs een halfuur langer mee dan zijn voorgangers. De iPhone Xs Max verbetert deze tijd zelfs door wel anderhalf uur langer mee te gaan!

Foto’s maken als een echte pro

Tegenwoordig hoef je geen losse camera meer mee te nemen om mooie foto’s te maken. Je refurbished iPhone Xs weet hier prima raad mee. De 12MP dual-camera’s laten zien dat er opnieuw verbetering mogelijk is geweest op het gebied van smartphonecamera’s. Het TrueDepth-camerasysteem zorgt dat de gezichtsherkenning met Face ID beter werkt, waardoor je de smartphone nog sneller op een veilige manier ontgrendelt.

Grotere pixels, een snellere sensor, betere stabilisatie en gedetailleerder contrast zorgen dat je betere foto’s en video’s kunt maken. Dit geldt zelfs op de momenten wanneer er weinig licht is. Mag het allemaal nog professioneler? Kies dan de optie voor portretfoto’s en schiet plaatjes met een subtiele, wazige achtergrond. Gelukkig maar dat er genoeg opslag beschikbaar is als je straks niet meer kunt stoppen met foto’s maken met je refurbished iPhone Xs. ;)

Het praktische en mooie design

De iPhone Xs is uitgerust met een strak design. De smartphone heeft een volledig scherm en een glazen achterkant in de kleuren zilver, spacegrijs of goud. Vergeleken met de voorganger iPhone X is dit glas een stuk sterker en krasbestendiger. Het glas aan de achterkant zorgt ervoor dat draadloos opladen mogelijk is. Verder is de iPhone Xs uitgerust met een brede stereoweergave, waardoor er goed geluid uitkomt.

Tijdens het ontwerp is rekening gehouden met de waterdichtheid. De iPhone Xs heeft een score van IP68, waardoor deze onder water 30 minuten tot 2 meter diepte kan overleven. Tijdens onhandige momenten met een omgevallen glas bier of een wijntje betekent dit dus dat je iPhone Xs niet meteen overleden is.

De voordelen van een refurbished iPhone Xs

Aan al het moois dat de iPhone Xs te bieden heeft, is natuurlijk wel een prijs verbonden. Voor de meeste mensen is dit prijskaartje (te) duur. Wil je toch genieten van de kwaliteit van de iPhone Xs zonder zoveel geld uit te geven? Dan kun je een goedkope iPhone Xs overwegen. Je koopt dan een gebruikte iPhone Xs met korting bij ons. Iedere refurbished iPhone Xs is gecontroleerd en opgeknapt door onze experts, waardoor de gebruikte smartphones weer zo goed als nieuw zijn.

Er zijn verschillende gebruikte iPhone Xs condities waar je uit kunt kiezen. Dit heeft enkel te maken met de looks van je smartphone. Wil je een goedkope iPhone Xs met een smetteloos uiterlijk? Dan is de korting wat lager, maar heb je een telefoon die eruit ziet als nieuw. Vind je het vooral belangrijk om de deuk in je portemonnee zo klein mogelijk te houden? Dan kun je kiezen voor wat meer krasjes op de buitenkant tegen meer korting. Je bespaart sowieso geld door voor een refurbished iPhone Xs te kiezen en je helpt mee aan de vermindering van elektronisch afval. Je portemonnee en het milieu zullen je dankbaar zijn!

Shaddine
Door Shaddine, Marketing Manager Netherlands & Flemish Belgium

Wanneer Shaddine niet schrijft over elektronica en hoe we onze Aarde kunnen helpen, reist zij het liefst en leert zo over andere culturen.

Vond je dit artikel nuttig?