Waarom de gebruikte iPhone 8 nog steeds een goede keus is

De gebruikte en refurbished iPhone 8 combineert in 2021 een geweldige waarde met uitstekende prestaties

waarom-de-gebruikte-iphone-8-nog-steeds-een-goede-keus-is

Gebruikte iPhone 8: het verhaal van een underdog

Iedereen schrijft graag beoordelingen over de nieuwste iPhones en deelt enthousiast dat het de beste producten ooit zijn, maar bieden ze jou echt de beste waarde? Ik denk dat de gebruikte iPhone 8 een tegenhanger is.

Toen de iPhone 8 in september 2017 werd uitgegeven, werd dit model niet zo enthousiast ontvangen. Het zag er bijna net zo uit als de iPhone 7 die een jaar eerder op de markt was gebracht en echte Apple-fans wachtten ongeduldig op de iPhone X, die een paar maanden later in november werd uitgebracht. 

Maar nu is de gebruikte en refurbished iPhone 8 terug met een... durf ik het te zeggen... vintage-achtige wraak.

Als ik van vintage hou, ben ik dan officieel een hipster? Of zijn er andere kwalificaties nodig voor die titel? Heeft iemand daar het antwoord op?

Deze zijn van ons:

Hoe voelt een gebruikte iPhone 8 in 2021?

Als je een gebruikte iPhone 8 in de hand neemt, zul je zien dat hij niet veel anders is in vergelijking met de oudere generaties iPhones. Alle standaard componenten zijn aanwezig: volumeschakelaar, vibreerschakelaar, aan/uit-knop, home-knop, enz. Maar als hij zo vergelijkbaar is, waarom zou je hem dan kopen? Juist omdat hij net zo is als elke iPhone die voor dit model is uitgebracht met alle goede eigenschappen. 

‘Piek-iPhone’

Al enkele jaren zeggen veel analisten dat we de ‘piek-iPhone’ hebben bereikt. Dit betekent dat iedereen die een iPhone wil al een iPhone heeft en dat er geen grote revoluties hebben plaatsgevonden om mensen te stimuleren en masse nieuwere modellen te kopen. De iPhone X is gemaakt om verandering aan te brengen in de vertragende smartphonemarkt, maar heeft weinig invloed gehad. De bestellingen stegen flink toen de iPhone X in het najaar van 2017 werd uitgebracht, maar in het begin van 2018 waren er meer iPhone 8's verkocht dan iPhone X's. Wat betekent dat?

De gebruikte en refurbished iPhone 8 is een geweldige telefoon, maar weet je wat nog beter is? Vanillevla. Wauw, ik denk dat het tijd is voor mijn lunchpauze. Laten we maar teruggaan naar het artikel.

Waarom de gebruikte iPhone 8 de perfecte telefoon is

De iPhone 8 was geen echte innovatie t.o.v. de eerdere modellen, maar de cijfers laten zien dat dat ook niet nodig was. De iPhone X werd minder dan een jaar na zijn uitgave uit de verkoop gehaald, maar de iPhone 8 bleef het goed doen totdat dit model werd vervangen door de nieuwe iPhone SE in 2020. Het punt is dat het een geweldige iPhone is en het feit dat Apple dit model zoveel jaar verkocht is daar het bewijs voor.

De iPhone 8 was niet revolutionair, nog niet een beetje. Een van de enige nieuwe functies die dit model introduceerde en wat hem onderscheidde van de vorige iPhones, was het draadloos laden (iets wat veel mensen niet eens gebruiken), maar het doet er eerlijk gezegd niet toe. Waarom? Omdat de iPhone misschien al perfect was voordat de iPhone 8 werd geïntroduceerd.

Hey! Heb je al gehoord van onze pagina met onze beste deals? Dat is de coolste plek op het internet waar je de beste deals voor refurbished elektronica vindt.

Waarom je er goed aan doet een gebruikte en refurbished iPhone 8 te kopen

Op dit moment kun je op Back Market een gebruikte en refurbished iPhone 8 kopen voor minder dan € 200 met een fijne garantie van 3 jaar en een 30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie. 

Koop een gebruikte en refurbished iPhone 8 met korting voor studenten! Ja, inderdaad. Wij geven 5% korting aan studenten!

Shaddine
Door Shaddine, Marketing Manager Netherlands & Flemish Belgium

Wanneer Shaddine niet schrijft over elektronica en hoe we onze Aarde kunnen helpen, reist zij het liefst en leert zo over andere culturen.

Vond je dit artikel nuttig?

Gerelateerde artikelen