Is de S8 nog steeds een goede telefoon voor 2021 en daarna?

Is de S8 nog steeds een goede telefoon voor 2021 en daarna?

is-de-s8-nog-steeds-een-goede-telefoon-voor-2021-en-daarna

Is de Galaxy S8 achterhaald?

 Zelfs al krijgt de S8 geen Android OS updates meer, Samsung ondersteunt deze telefoon nog steeds met veiligheidspatches, hoewel verwacht wordt dat dit stopt rond het einde van de lente 2021.

Is de S20 beter dan de S8?

 Ja, veel beter. De S20 is 3 generaties verwijderd van de S8, wat voor een smartphone heel ver is. Elke generatie Samsung apparaten is een sprong voorwaarts van de vorige, d.w.z. dat de S10 veel beter is dan de S9, en dat maar één generatie verder. Dus het verschil tussen de S20 en S8 is dan nog groter als je overweegt van de ene naar de andere over te stappen.

Moet ik een S8 of een S9 kopen?

 Wij adviseren de S9 boven de S8, vanwege het extra jaar veiligheidspatches die je dan krijgt. De S8 krijgt waarschijnlijk zijn laatste veiligheidspatches in de lente van 2021, en als je dit apparaat daarna nog blijft gebruiken daarna kan hij dus een veiligheidsrisico vormen.

Wat is de beste Samsung Galaxy telefoon?

Het meest recente vlaggenschip van Samsung Galaxy zal altijd krachtiger zijn dan de vorige modellen, maar als je de beste combinatie van waarde en prestaties wilt, kun je beter kiezen voor een refurbished Galaxy telefoon van 1-2 jaar geleden.

Welke Samsung telefoon is de beste en toch nog goedkoop?

Op het moment dat Ik dit schrijf, bieden de S10 en Note 10 series de beste combinatie van prestatie en besparing. Deze telefoons voelen nog steeds als nieuw en je kunt nog zeker een jaar aan belangrijke Android OS updates verwachten voor allebei (nog tot in 2022). Bovendien zullen ze allebei nog veiligheidspatches ontvangen minimaal 2023 (dat is nog heel lang)! 

Deze zijn van ons:

Shaddine
Door Shaddine, Marketing Manager Netherlands & Flemish Belgium

Wanneer Shaddine niet schrijft over elektronica en hoe we onze Aarde kunnen helpen, reist zij het liefst en leert zo over andere culturen.

Vond je dit artikel nuttig?