Onze iPhone artikelen

Wil je een refurbished iPhone kopen en wil je meer informatie over het model dat het beste bij jou past? 

Om je te helpen bij het kiezen van je nieuwe iPhone, praten we over alle functies: prijs, scherm, capaciteit, kleuren, fotosensor, verschillen... Alles wordt onder de loep genomen dankzij onze aankoopgidsen, onze tests maar ook onze vergelijkingen.

In plaats van urenlang onderzoek te doen op het internet, geven onze experts hun mening en beantwoorden ze al je vragen!

Wil je de beste iPhone? Een goedkope iPhone? Een iPhone met de maximale capaciteit om je favoriete spellen te spelen? Een rode iPhone? Een iPhone X met een goede prijs-kwaliteitverhouding? Of een iPhone in de vorm van een Eenhoorn die zich in de ruimte voortstuwt? Zoek het samen met ons uit.

Ga ik voor de iPhone 8 of de iPhone 8 Plus?
smartphones

Ga ik voor de iPhone 8 of de iPhone 8 Plus?

Hou je van het uiterlijk van een klassieke iPhone en wil je ook een toestel dat topprestaties levert? Dan is de iPhone 8-serie echt iets voor jou. De iPhone 8 en zijn grotere broertje iPhone 8 Plus zagen het levenslicht in 2017 samen met de iPhone X, die het nieuwe vlaggenschip van Apple werd. Beide toestellen uit de iPhone 8-serie hebben net als hun voorgangers een scherm dat niet de gehele voorkant in beslag neemt, omdat er plaats moet zijn voor de vertrouwde Home Button en vingerafdrukscanner. Samen met de iPhone X kreeg de iPhone 8-serie een achterkant van sterk Gorilla glas. Door die metaalvrije achterkant kon Apple ze geschikt maken voor draadloos opladen. De iPhone 8 heeft het formaat van een standaard smartphone; de iPhone 8 Plus mag je een phablet noemen. Welke van beide wil je binnenkort in je handen houden? Wij helpen je graag op weg. We gunnen je ook een flink prijsvoordeel en een uitgebreide garantietermijn als je jouw iPhone 8 of iPhone 8 Plus refurbished koopt.

Meer weten