Hoe lang gaan refurbished iPhones mee?

We zullen je vertellen hoe je aan een refurbished iPhone komt die lang meegaat

hoe-lang-gaan-refurbished-iphones-mee

Waarom sommige gebruikte en refurbished iPhones een slechte reputatie krijgen

Klik! Zoem! Plof! Allemaal geluiden die gebruikte iPhones (met oude batterijen) gekocht bij een onbetrouwbare leverancier, kan maken. Daarom hebben we bij Back Market een uitstekend kwaliteitsteam dat al onze verkopers controleert en ervoor zorgt dat jij een gebruikte en refurbished iPhone krijgt die gegarandeerd lang meegaat!

Grootste uitgave voor een student: boeken en eten. In ieder geval willen we niet dat smartphones op die lijst komen. Daarom hebben we deze kortingscode voor studenten voor jou :)

 

Dus hoe lang gaat een refurbished iPhone mee?

Eerst moet ik de vraag aanpassen: hoe lang gaat een refurbished iPhone mee die NIET is gekocht bij Back Market? Moeilijk te zeggen. Dat is niet te voorspellen. De batterij kan versleten zijn (een batterij kan niet eindeloos opgeladen worden zonder die lading permanent te verliezen). Daarom controleren verkopers van Back Market de batterij en zorgen ervoor dat die wordt vervangen of nog in goede staat is voordat ze hem naar jou sturen! We doen ons best om ervoor te zorgen dat jij plezier hebt van je nieuwe refurbished iPhone :) 

Heb je al gehoord van Back Market's beste deals? Dat is een mythische plek met een eenhoorn die Bob heet. En een narwal die Sallie heet. Geintje, er zijn alleen refurbished producten.

Maar om terug te komen op de vraag; een gebruikte iPhone van een niet-gespecialiseerde verkoper kan letterlijk helemaal niet meegaan. Maar bij Back Market krijg je een telefoon die gecontroleerd is op kwaliteit, met drie jaar garantie.

Wil je een goedkope iPhone die wel goed is en lang meegaat? Koop er dan een bij Back Market! We hebben een overeenkomst met het atelier van de kerstman die elk product controleert voordat het verzonden wordt! Oke, je weet al dat ik niet altijd serieus ben, maar we hebben echt wel een uitstekend kwaliteitsteam dat er alles aan doet om ervoor te zorgen elke goedkope iPhone die we verkopen 100% geweldig is en nog een hele tijd meegaat.

 

Deze zijn van ons:

Back Market's gebruikte en refurbished iPhones gaan lang mee

Het hangt er helemaal vanaf hoe oud de iPhone is. Als hij minder dan vier jaar oud is, denk ik dat hij nog zo’n twee of drie jaar meegaat voordat de snelheid merkbaar achteruit gaat. iPhones worden over het algemeen langzamer als ze zo’n zes, misschien vijf jaar of ouder zijn. Dat is vooral afhankelijk van wat voor soort apps er op worden gebruikt. 

Wist je dat de iPhone 11 een betere batterijduur heeft dan de iPhone 12? Gek he? EN wat wil nou het toeval: wij hebben uitstekende deals op gebruikte en refurbished iPhone 11 modellen :D

Deze zijn van ons:

We hopen dat jouw gebruikte en refurbished iPhone nog heel lang meegaat

De gebruikte iPhones die verkocht worden op Back Market gaan lang mee. Koop vooral geen gebruikte iPhone van een onafhankelijke verkoper die geen drie jaar garantie geeft en een gecertificeerd refurbishing proces heeft! Succes  met je zoektocht. We hopen dat je een iPhone vindt waar je plezier van hebt en die bij jouw behoeften past!

Ahoy! Land in zicht! Dat zouden piraten en ontdekkingsreizigers gezegd hebben in de 17e eeuw… toch? Nou ja, als jij vaak heen en weer reist, denk dan aan een simlockvrije telefoon! Die werken met verschillende serviceproviders!

 

Shaddine
Door Shaddine, Marketing Manager Netherlands & Flemish Belgium

Wanneer Shaddine niet schrijft over elektronica en hoe we onze Aarde kunnen helpen, reist zij het liefst en leert zo over andere culturen.

Vond je dit artikel nuttig?

Gerelateerde artikelen