Gebruikte iPhone XR: moeite waard in 2021?

Zou je een gebruikte en refurbished iPhone XR kopen?

gebruikte-iphone-xr-moeite-waard-in-2021

Is de gebruikte iPhone XR de juiste telefoon voor jou?

Yo, effe goed luisteren, mattie, de gebruikte en refurbished iPhone XR is een van de beste gebruikte iPhones die je momenteel kunt vinden.

Hij heeft een full-body scherm met inkepingen, een enkele camera, een volumeschuif; al die dingen die je wel kent en verwacht. Maar laten we het nu even hebben over de dingen die je niet gelijk ziet: hoe voelt het om een gebruikte iPhone te hebben in 2021.

Hey studenten! Maak je gebruikte en refurbished iPhone XR nog goedkoper met deze kortingscode voor student van Back Market! Graag gedaan :)

Voor wie is een gebruikte en refurbished iPhone XR geschikt?

Allereerst, als je gewend bent aan een kleinere iPhone die met één hand kunt gebruiken (zoals de 5S of SE), kan deze in het begin een beetje onhandig voelen. Je kunt je duim niet helemaal over het scherm rekken (zelfs als je enorme handen hebt), dus bereid je voor op bediening met twee handen (sorry bro).

Maar misschien vind je dat niet erg; als je eerst een grote telefoon had zoals de 6S Plus, dan is de gebruikte en refurbished iPhone XR als een fris lentebriesje. Veel mensen roemen de nieuwe gebarencontrole die de home knop vervangen, en wie vindt meer scherm nou niet prettig? Ja, het wisselen naar een full-body scherm is de kers op de taart van de telefoon (die ook een naar voren gerichte camera en gezichtsherkenning heeft) maar na een poosje merk je dat niet meer.

Yo! Heb je wel eens een refurbished iPhone geprobeerd? Ik garandeer je dat het net als een nieuwe voelt als je er een neemt die in zeer goede of uitstekende staat is!

Deze zijn van ons:

Overzicht specs gebruikte iPhone XR

De gebruikte XR is natuurlijk super slim als het gaat om prestaties: dankzij de A12 Bionic chip kun je multitasken als de beste en alle games spelen die je wilt. Maar als je een flink aantal apps wilt installeren, denk er dan aan dat je een versie neemt met meer geheugen (ten minste 128 GB).

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, welke is de mooiste iPhone in het land? Ik heb natuurlijk geen spiegel, dus dat weet ik niet. Maar ik kan je wel vertellen dat gebruikte iPhones sexier zijn omdat ze beter zijn voor het milieu! 

Je kan er 25 uur mee bellen volgens Apple, wat betekent dat je er met gemak een hele dag stevig gebruik uit kan persen, misschien zelfs twee (!). Als je overdag niet veel gelegenheid hebt om je telefoon op te laden, en hem best veel gebruikt, dan is dit wat je wilt.  

Als je een gebruikte iPhone XR koopt van een onafhankelijke verkoper, loop je het risico op een telefoon met een oude batterij die niet dezelfde batterijduur heeft als een nieuwe. Maar hier bij Back Market zorgen we ervoor dat onze verkopers oude batterijen vervangen, zodat jouw gebruikte iPhone XR nog steeds als nieuw voelt! 

Hoe is de camera op een gebruikte iPhone XR?

Foto’s zoals je verwacht: echt goed. Apple doet het heel goed wat betreft hun kleurenwetenschap, zoals gebruikelijk, dus kun je verwachten dat al je foto’s zo ongeveer levensecht zijn. Het enige nadeel van deze camera is dat er maar één lens is, zodat je niet echt kunt zoomen. Bovendien werkt de portretmodus alleen voor mensen, dus als je zo’n mooie foto met wazige achtergrond wilt maken van je hond, kat of stenen (mijn persoonlijke favoriet), heb je dikke pech. Maar als je deze telefoon niet speciaal voor fotografie koopt, is deze camera meer dan genoeg. Hij heeft een geweldige camera, hij is alleen niet zo uitgebreid als die van de iPhone 11 Pro.

Scherm en formaat gebruikte iPhone XR

Het scherm is lekker groot en kristalhelder. Hoewel sommige gebruikers klagen over de minder grote pixeldichtheid, zul je dat echt niet merken. Zijn er betere schermen? Jazeker, Heb je die nodig? Nee hoor, deze is meer dan voldoende. 

En dan nog iets, ik wil je wijzen op het formaat. Met een hoesje zul je merken dat deze telefoon dik voelt, dikker dan de meeste vroege iPhones. Maar het lijkt of dat de trend is die Apple aan het proberen is: gebruikers hebben gemeld dat ze liever een apparaat hebben dat iets dikker is en een betere batterijduur heeft, en dat is wat Apple ons geeft. Het is gewoon afhankelijk van wat voor gebruiker je bent en wat je belangrijker vindt, maar eerlijk gezegd denk ik dat we allemaal wel wat meer batterijduur kunnen gebruiken.

De gebruikte en refurbished iPhone XR heeft een geweldig scherm, zelfs al maakten veel YouTube tech reviewers het hem heel moeilijk omdat hij de pixeldichtheid van eerdere iPhones niet had verbeterd.

Alles dat wij leuk vinden aan de gebruikte en refurbished iPhone XR

Samenvattend kunnen we zeggen dat de gebruikte en refurbished iPhone XR de perfecte telefoon is als je graag meer batterijduur en een groot scherm wilt. Neemt hij veel ruimte in in je zak of tas? Ja, maar dat is hij wel waard. Er is niets dat iPhone XR niet goed doet, en voor € 350 op Back Market krijg je een uitstekende deal.

Dankzij de kwaliteitscontroles van Back Market kunnen we "refurbished" aanbieden als bijna "nieuw." We willen dat jouw gebruikte iPhone XR net zo voelt als een nieuwe, behalve wat betreft de prijs :)

Shaddine
Door Shaddine, Marketing Manager Netherlands & Flemish Belgium

Wanneer Shaddine niet schrijft over elektronica en hoe we onze Aarde kunnen helpen, reist zij het liefst en leert zo over andere culturen.

Vond je dit artikel nuttig?

Gerelateerde artikelen