Onze Smartphones artikelen

Als je op zoek bent naar tips en trucs om je volgende smartphone te vinden, ben je bij ons aan het juiste adres. Want ja, we vertellen je alles over de...SMARTPHONE! De kleine, de grote, de goedkope, de rode, de zwarte...

Met onze winkelgidsen, maar ook met onze tests en vergelijkingen, heb je toegang tot alle informatie die je nodig hebt om je smartphone te kiezen (en vooral degene die het beste aan je verwachtingen voldoet!).

Liever Android of Apple? Meer Samsung of Huawei? Vrij goedkope smartphone met een goede prijs-kwaliteitverhouding? Eerder Smartphone met de beste fotokwaliteit? Onze experts antwoorden je en geven hier hun mening!

Onze iPhone artikelen

 • refurbished-iphone-11-meer-voor-minder
  smartphones

  Refurbished iPhone 11: Meer voor minder

  Een iPhone om van te smullen? Kies dan voor de iPhone 11 die uitpakt met lekkere looks in verschillende snoepkleurtjes. En met een refurbished iPhone 11 ben je niet alleen lief voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Hier bij Back Market scoor je jouw nieuwe gebruikte iPhone 11 aan hoge kortingen. Zo ben je mee met de technologie, maar met minder elektronisch afval én met alles wat de iPhone 11 te bieden heeft. En dat is veel, als we deze Apple telg en waardige opvolger van de iPhone XR onder de loep nemen. So watch, learn en ontdek of de refurbished iPhone 11 jouw nieuwste smartphone crush wordt.

  Meer weten
 • wat-zijn-de-voordelen-van-een-iphone-xs
  smartphones

  Wat zijn de voordelen van een iPhone XS?

  Een refurbished iPhone Xs heeft veel te bieden: een groot scherm, helder beeld, uitstekende camera’s en een krachtige smartphone chip. Bij het ontwerpen van de iPhone Xs zijn er veel verbeteringen aangebracht, waardoor dit model in 2018 met recht de meest geavanceerde iPhone op dat moment werd genoemd. Met de iPhone Xs wordt er nog veel meer mogelijk op het gebied van foto’s, video’s, games en apps. Zit je eraan te denken om een refurbished iPhone Xs als jouw volgende smartphone te kiezen? Dan kun je echt een technisch hoogstandje gaan verwachten.

  Meer weten
 • wat-zal-ik-kiezen-iphone-11-iphone-11-pro
  smartphones

  Wat zal ik kiezen: een iPhone 11 of een iPhone 11 Pro?

  Wat denk je? Zou Steve Jobs, toen hij in 2007 de allereerste iPhone presenteerde, door hebben gehad wat voor revolutie dit toestel ging ontketenen? Mobiel communiceren, fotograferen, gamen en appen, voor ons voelt het nu zo normaal en vertrouwd. Apple zat niet stil en bracht in 2019 de dertiende generatie uit. Zowel de iPhone 11 als de iPhone 11 Pro zijn toestellen uit het topsegment. Gun jezelf veel voordeel en bestel je nieuwe iPhone als refurbished exemplaar bij Back Market. Het levert je alleen maar voordelen op.

  Meer weten
 • welke-smartphone-uit-iphone-x-serie-past-bij-mij
  smartphones

  Welke smartphone uit de iPhone X-serie past bij mij?

  De verwachtingen waren hooggespannen, toen de iPhone X in september 2017 voor het eerst aan het publiek gepresenteerd werd. De eerste iPhone met FaceID, kleinere bezels en de mogelijkheid om leuke Animoji's te maken. Geschikt voor zowel draadloos opladen als snelladen via zijn USB-C slot. Een jaar later kwam Apple met de iPhone XR, de iPhone XS en XS Max op de markt. Ben je geïnteresseerd in een iPhone uit de X-serie? We gaan je helpen om een goede keuze te maken. Als je ook nog een aanzienlijk prijsvoordeel wilt, kijk dan eens in het assortiment van Back Market voor een volledig functionele refurbished iPhone X, XR, XS of XS Max.

  Meer weten
 • Ga ik voor de iPhone 8 of de iPhone 8 Plus?
  smartphones

  Ga ik voor de iPhone 8 of de iPhone 8 Plus?

  Hou je van het uiterlijk van een klassieke iPhone en wil je ook een toestel dat topprestaties levert? Dan is de iPhone 8-serie echt iets voor jou. De iPhone 8 en zijn grotere broertje iPhone 8 Plus zagen het levenslicht in 2017 samen met de iPhone X, die het nieuwe vlaggenschip van Apple werd. Beide toestellen uit de iPhone 8-serie hebben net als hun voorgangers een scherm dat niet de gehele voorkant in beslag neemt, omdat er plaats moet zijn voor de vertrouwde Home Button en vingerafdrukscanner. Samen met de iPhone X kreeg de iPhone 8-serie een achterkant van sterk Gorilla glas. Door die metaalvrije achterkant kon Apple ze geschikt maken voor draadloos opladen. De iPhone 8 heeft het formaat van een standaard smartphone; de iPhone 8 Plus mag je een phablet noemen. Welke van beide wil je binnenkort in je handen houden? Wij helpen je graag op weg. We gunnen je ook een flink prijsvoordeel en een uitgebreide garantietermijn als je jouw iPhone 8 of iPhone 8 Plus refurbished koopt.

  Meer weten