Hoe kies ik een stofzuiger?

Ben je op zoek naar een nieuwe stofzuiger? Op het moment dat je oude stofzuiger niet meer goed zijn werk doet, is het tijd om een nieuwe stofzuiger te kopen. Immers stofzuigen is een dagelijkse bezigheid en je wilt wellicht graag dat je woning schoon blijft. Ben je op zoek naar een goedkope stofzuiger of wil je niet teveel geld uitgeven aan een nieuwe stofzuiger? Dan is het kopen van een refurbished stofzuiger wellicht een goed idee. Met een refurbished stofzuiger kun je namelijk voor een lager prijs dezelfde topkwaliteit stofzuiger kopen. Klink dat als muziek in je oren? Wij helpen je graag met het uitzoeken van een nieuwe goedkope stofzuiger!

Hoe kies ik een stofzuiger ?

Waarom zou je een refurbished stofzuiger kopen?

Je vraagt je misschien af waarom je een refurbished stofzuiger zou moeten aanschaffen. Je kunt immers ook wachten tot een winkel een actie heeft voor goedkope stofzuigers. Maar het grote voordeel van een refurbished stofzuiger is dat je tegen een lagere prijs wel een topkwaliteit stofzuiger kunt kopen. Hoe kan dat dan denk je? Het zijn namelijk tweedehands stofzuigers, maar wel tweedehands stofzuigers die zorgvuldig zijn gereviseerd en getest of ze voldoen aan de hoge kwaliteitseisen. Zo worden de refurbished stofzuigers ook weer helemaal opgeknapt en netjes gemaakt en zijn deze refurbished stofzuigers zo goed als nieuw. De gereviseerde stofzuigers worden wel tot 70% korting op de marktprijs verkocht. En daarbij krijg je ook nog eens 3 jaar garant, gratis reparatie, vervanging of terugbetaling in geval van pech. Dat is een geweldige deal!

Wat voor stofzuiger wil je gaan kopen?

Als je een nieuwe stofzuiger gaat aanschaffen heb je veel keuze, zo heb je keuze uit refurbished stofzuigers die draadloos zijn, stofzuigers zonder zak, rechtopstaande modellen of een stofzuiger met een snoer. Daarnaast heb je ook nog eens keuze uit verschillende bekende merken voor een refurbished stofzuiger. Het aanschaffen van een nieuwe stofzuiger kan best een dure grap zijn, zeker als je bijvoorbeeld je oog hebt laten vallen op een robotstofzuiger. Gelukkig kun je bij ons een breed aanbod vinden van goedkoper stofzuigers, zo kun jij ook die robotstofzuiger voor een goede deal in huis halen. Als je voor een refurbished stofzuiger kiest, kan je wel 20-70% korting krijgen op de standaardfabrikantenprijzen.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een stofzuiger?

Ben het uitzoeken van een stofzuiger heb je verschillende opties in verschillende prijsklassen. Zo kun je kiezen voor een goedkoper stofzuiger of voor een duurder model met allerlei extra functionaliteiten. Welke stofzuiger het beste bij jou past is afhankelijk van hoe jij de stofzuiger gebruikt, welke kenmerken en functionaliteiten je belangrijk vindt. Het gehele aanbod van stofzuigers is op te delen in de volgende soorten:

Robotstofzuigers, voor veel gemak

Wil jij graag een van de nieuwste soorten stofzuigers tegen een lagere prijs? Kies dan voor een van onze refurbished robotstofzuigers. De robotstofzuigers hebben een ware revolutie op het gebied van schoonmaken veroorzaakt. De belangrijkste kenmerken van deze stofzuigers zijn dat de robotstofzuigers programmeerbaar zijn en over een tweeledige functie beschikken. Ze kunnen namelijk stofzuigen en de vloer tegelijkertijd schoonmaken. Daarnaast beschikken ze over een systeem van infraroodsensoren, waarmee de stofzuigers objecten en oneffenheden waarnemen. Bij de geavanceerde modellen kun je alle kamers in je woning in kaart brengen, hierdoor kun je de meeste efficiënte schoonmaakroute samenstellen. Het programma kun je op elk moment en vanaf elke locatie in werking stellen. De robotstofzuigers bieden een hoop comfort en gemak.

Een enorme zuigkracht met cyclone stofzuigers

Ben je op zoek naar een stofzuiger met een sterke zuigkracht? Kies dan voor één van de varianten van de cyclone stofzuigers. De cyclone stofzuigers zijn vaak compact en heeft een tank waarin het vuil en stofdeeltjes worden opgenomen. Het voordeel hiervan is dat je dus geen stofzuigerzakken meer hoeft te kopen want deze modellen hebben een verwijderbare tank waarin de stofdeeltjes worden opgeslagen. Door de cyclonale technologie die het proces in de stofzuigers aansturen beschikken de cycloon stofzuigers ook over een grotere zuigcapaciteit dan bijvoorbeeld stofzuigers met een zak. Daarnaast zijn de cyclone stofzuigers lichtgewicht modellen, zodat je met gemak alle hoeken en kieren van jouw woning kunt stofzuigen. Het filtersysteem van de cyclone stofzuigers zorgt er daarnaast ook voor dat de uitgestoten lucht die door het apparaat wordt geproduceerd schoon en zonder stofdeeltjes is.

Draadloze stofzuigers voor veel flexibiliteit

Draadloze stofzuigers zijn ideaal als je een grote woning hebt en de verschillende ruimtes en kamers ver uit elkaar liggen. De draadloze stofzuigers zijn flexibel en blinken uit in kracht en behendigheid. Je kunt met deze refurbished stofzuiger elk oppervlakte stofzuigen zonder dat je een stekker of wandcontactdoos in de buurt nodig hebt. Behalve een stofzuiger zonder snoer heb je ook een stofzuiger zonder zak. Door een integrale afzuiging van het stof wordt het stof en vuil verwijderd.

De meest gebruikte types stofzuigers

Ga je liever voor een traditionele goedkope stofzuiger? Naast alle hypermoderne en bijzondere modellen stofzuigers heb je ook nog de keuze uit steelstofzuiger en handstofzuigers. Deze twee types zijn nog steeds de meest gebruikte type stofzuigers in Nederland. De handstofzuigers zijn ideaal omdat je in een oogwenk de ruimte schoonmaakt. Dankzij het kleine formaat en de praktische uitvoering kun je gemakkelijk en snel vuil en stof opruimen. De handstofzuigers zijn ideaal voor ruimtes zoals badkamers en keukens.

Een stofzuiger aanschaffen

Nu je weet welke soorten stofzuigers er zijn, kun je een stofzuiger gaan aanschaffen. Bepaal voor jezelf welke functies jij belangrijk vindt en of je gaat voor een stofzuiger met veel zuigkracht of voor één van de traditionele modellen. Als je graag een robotstofzuiger wilt of een cyclone stofzuiger van een bekend merk kan het best zijn dat je je portemonnee moet trekken. Dat geeft je nog meer redenen om te kiezen voor een refurbished stofzuiger, zo kun jij meer geld in je zak houden. Je kunt gemakkelijk door alle refurbished stofzuigers bladeren totdat je bij een model uitkomt wat past bij je wensen. Vervolgens kun je deze goedkope stofzuiger aanschaffen. Naast dat je een schoon en opgeruimd huis krijgt met een topkwaliteit stofzuiger, krijg je ook nog eens 30 dagen geld-terug-garantie en 3 jaar garantie. Zo weet je zeker dat als je thuis aan het stofzuigen bent dat je een stofzuiger hebt gekocht die helemaal voldoet aan jouw smaak. Dat is een deal die je niet kunt laten liggen, welke refurbished stofzuiger ga jij uit ons assortiment aanschaffen?

Shaddine
Door Shaddine, Marketing Manager Netherlands & Flemish Belgium

Wanneer Shaddine niet schrijft over elektronica en hoe we onze Aarde kunnen helpen, reist zij het liefst en leert zo over andere culturen.

Vond je dit artikel nuttig?