Vier beste laptops om thuis te werken

De beste laptops voor de thuiswerker met een krap budget

vier-beste-laptops-om-thuis-te-werken

Vind een refurbished laptop voor thuiswerken

Veel werk maar geen kantoor? Dan ben je vast een thuiswerker. Thuiswerken kan moeilijk zijn, maar niet als je de juiste laptop vindt en een goede plek om je op je werk te concentreren.

Thuiswerken hoeft niet stressvol te zijn! Als je een mooie refurbished laptop van Back Market hebt, kun je lekker met je voeten omhoog zitten en je laptop al het werk laten doen! Nou ja, dat is wel een beetje wishful thinking, want je zult nog steeds het werk moeten doen, maar wij denken dat onze suggesties het werk wel veel gemakkelijker kunnen maken.

Al onze suggesties zijn refurbished laptops die ultra-draagbaar en ultra-krachtig zijn. Als je op afstand werkt, kun je maar het beste iets hebben dat niet te zwaar is om met je mee te slepen en ook iets dat krachtig genoeg is om jouw enorme werklast aankan, jaar na jaar. Snellere processors houden je laptop fit, ook als het web steeds geavanceerder wordt. Dus onthoud dat, hoewel sommige van deze modellen die wij voorstellen, duurder zijn dan € 500, ze zouden je weinig problemen moeten leveren de komende jaren.

MacBook Air: de beste laptop voor thuiswerken

Waarom staat de MacBook Air bovenaan de lijst? Omdat het een slanke computer is die bekend staat om zijn langdurige betrouwbaarheid. Het is het ultieme werkpaard onder de draagbare laptops.

Apple beweert dat de batterij 12 uur meegaat, dus zelfs als je moet werken op een plaats waar geen stekker is, kun je erop vertrouwen dat jouw MacBook Air het aankan (tenzij je iets energie slurpends doet zoals video- of fotobewerking).

Hmm, misschien heb je een MacBook nodig met meer spierballen? Je weet wie je bent, jullie hacker-types. Ik weet genoeg, hier is een link waar je een goedkope refurbished MacBook Pro kunt vinden.

Natuurlijk mogen we niet vergeten dat hij licht en superdun is, dus hij past gemakkelijk in je rugzak en dan vergeet je dat je hem bij je hebt. Ik gebruik al zes jaar dezelfde MacBook Air en ik blijf me verbazen over hoe sterk hij nog steeds is. Dus als je iets zoekt dat lang meegaat, denk dan eens aan een refurbished MacBook Air van Back Market.

Een refurbished MacBook zal je leven veranderen. Vogels gaan zingen als je langsloop. Honden zullen van je houden (misschien doen ze dat al, en als dat zo is, dan ben ik jaloers). Iedereen gaat ineens aardig tegen je doen. Echt iedereen. *Zucht*  als dat eens zo was...

Trouwens, aangezien Back Market gecertificeerd refurbished laptops verkoopt, kan jij een gebruikte MacBook kopen die gecontroleerd is op kwaliteit en werkt als nieuw. Je hoeft je geen zorgen te maken over een oude batterij of andere problemen, En dankzij onze drie jaar garantie en 30-dagen geld terug garantie hoef je niet bang te zijn dat je je een buil valt met een refurbished aankoop!

Deze zijn van ons:

Microsoft Surface: onze tweede favoriete laptop voor thuiswerken

Net als de MacBook is de Microsoft Surface super draagbaar en heeft een lange batterijduur. Ook nu denk ik niet dat je de volle 13 uur batterijduur krijgt als je een zware gebruiker bent en veel apps gebruikt, maar het gaat erom dat je een mobiele en dynamische werkstijl kunt aanhouden.

Yooo, de refurbished Microsoft Surface is idioot slank. Heb je ooit de toetsenborden van textiel gevoeld die de meesten hebben? Dat voelt nog eens luxe.

Alle varianten van de Surface hebben een touchscreen en de meeste hebben verwijderbare toetsenborden en stylus accessoires. Dus als je een designer bent of ooit met een stylus hebt gewerkt, kan de Microsoft Surface serie laptops/hybride tablets wel eens precies zijn wat je nodig hebt. De serie heeft verschillende processors en varianten; ik adviseer er een die niet meer dan vier jaar oud is en die een Core i5 of i7 heeft.

Ben je fan van de 2-in-1 laptops? Bekijk dan onze refurbished hybride laptops!

Maar inderdaad, zoals je waarschijnlijk al begrepen hebt van deze korte beschrijving, zou het moeilijk zijn om dit niet als een van onze top laptop keuzes voor thuiswerkers aan te merken.

 

Deze zijn van ons:

Google Chromebook: een goedkope en eenvoudige laptop voor thuiswerken

Als je iets goedkopers wilt dan een refurbished MacBook Air of Microsoft Surface voor thuiswerken, denk dan eens aan een refurbished Chromebook. Chromebooks zijn er in veel verschillende vormen en maten, en je vindt al een ouder model voor rond de € 100. Zelfs al kun je er alleen Chrome OS apps op gebruiken, een Chromebook kan een uitstekende keuze zijn als je vooral werkt op een internet browser. Chromebooks zijn niet de meest krachtige computers, maar als je de meeste tijd op je browser werkt, is dit een prima keuze voor jou. 

Een gebruikte Chromebook is bovendien veel eenvoudiger te gebruiken dan een Windows of Mac, dus dat is nog een plus als je niet heel technisch bent. Maar denk alsjeblieft niet dat deze computers niet serieus zijn. Je kan veel klaar brengen op een Chromebook. Ze kunnen ook een uitstekende keuze zijn voor kinderen juist vanwege de eenvoud.

Lenovo ThinkPad: een betrouwbaar en handig werkpaard

Lenovo ThinkPad laptops zijn een van de meest sterke computers die er zijn en de meeste hebben ook indrukwekkende extra’s. Neem bijvoorbeeld een model als de X1 Carbon waarvan Lenovo beweert dat je tot 15(!) uur batterijduur hebt. Daarbij krijg je ook nog eens de allerbeste processor en een bouw van bijna militaire nauwkeurigheid.

De refurbished X1 Carbon is een absoluut vlammend ultrabook van Lenovo. Hij is dun, stevig, krachtig, met een prettige batterijduur. Wat je wil nog meer van een laptop?

ThinkPads krijgen niet genoeg aandacht. Tuurlijk, MacBooks zijn slank en sexy, maar als het om zakelijke laptops gaat, vormen ThinkPads een eigen categorie. En als je een refurbished ThinkPad koopt, bespaar je bakken met geld op een product dat al gemaakt is om lang mee te gaan. 

Als je een refurbished Windows laptop zoekt die de magnum opus van duurzaamheid en functionaliteit is, hoef je niet verder te zoeken dan de Lenovo ThinkPad serie voor al je thuiswerkbehoeften!

 

Deze zijn van ons:

Heb je jouw nieuwe laptop voor thuiswerken gevonden?

We hopen dat deze lijst je geholpen heeft bij het kiezen van je nieuwe laptop voor thuiswerken. Als je meer van onze beste deals en aanbevelingen wilt zien, ga dan naar onze beste deals pagina! En vergeet niet dat we studentenkorting geven aan al diegenen die met hun neus in de studieboeken zitten.

Shaddine
Door Shaddine, Marketing Manager Netherlands & Flemish Belgium

Wanneer Shaddine niet schrijft over elektronica en hoe we onze Aarde kunnen helpen, reist zij het liefst en leert zo over andere culturen.

Vond je dit artikel nuttig?

Gerelateerde artikelen