Onze Koptelefoons en Oordopjes artikelen

Wat is de muziek toch goed! Laat de muziek maar klinken! Ja, maar... niet zonder een goede koptelefoon of oordopjes! Soms komen we koptelefoons of oordopjes tegen die ons niet de kwaliteit geven die we verwachten, dus hoe kiezen we deze? Met welk doel? Welke modellen kun je kiezen? Onze experts geven hun advies om je te helpen DE juiste koptelefoon en DE juiste oordopjes te vinden! Laten we beginnen!

Hoe kies ik een koptelefoon?
audio

Hoe kies ik een koptelefoon?

Een dag zonder muziek is een dag niet geleefd. Ben je het eens met deze stelling? Dan ben je vast iemand die het liefst overal van je favoriete muziek geniet. In de zithoek van je eigen huis, in je auto, op de fiets, maar ook in het openbaar vervoer. Je bent wel zo beleefd om ervoor te zorgen dat omstanders geen last van je hebben. Daarom ben je op zoek naar een goede koptelefoon. Wat mag je van een koptelefoon verwachten? Allereerst wil je dat hij zo natuurgetrouw mogelijk je favoriete tunes weergeeft. Omdat je rustig een uur wilt weg kunnen dromen, moet hij ook zo comfortabel mogelijk dragen. Het liefst heb je ook geen last van lawaai of lastige geluiden op de achtergrond. Merk je dat je tijdens het sporten een flinke oppepper krijgt van muziek, dan zoek je headphones die tegen wisselende weersinvloeden kunnen en je bewegingsvrijheid niet beperken. Is je budget ook bepalend bij je keuze? Kijk dan zeker eens in het assortiment van Back Market. Wij bieden je refurbished koptelefoons met drie jaar garantie. Alle headphones die wij verkopen zijn schoon en volledig functioneel. In vergelijking met de nieuwprijs is de vergoeding die we vragen voor een refurbished koptelefoon bijzonder schappelijk te noemen. En dat is wel zo voordelig.

Meer weten
hoe-kies-ik--draadloze-hoofdtelefoon
audio

Hoe kies ik een draadloze hoofdtelefoon?

Draden die in de knoop zitten zijn toch wel een enorme ergernis voor veel mensen. Voor jou ook? Wil je gewoon muziek kunnen luisteren zonder eerst alle draden uit de war te moeten halen? Dan is een refurbished draadloze hoofdtelefoon een perfecte oplossing. Er zijn echter wel heel wat dingen waar je rekening mee kunt houden wanneer je een exemplaar voor jezelf gaat uitkiezen. We helpen je graag met jouw zoektocht tussen de verschillende keuzes, zodat je niet in de war raakt. Net zoals je refurbished draadloze hoofdtelefoon niet in de war raakt, zeg maar. ;)

Meer weten
hoe-kies-ik-mijn-bluetooth-headset
audio

Hoe kies ik mijn bluetooth-headset?

Een bluetooth headset is zo'n gadget die eigenlijk iedereen wel goed kan gebruiken. Bijvoorbeeld als je de hond gaat uitlaten en ondertussen een meditatiesessie wil volgen via Spotify. Of wanneer je wéér dat ellenlange eind naar je werk moet fietsen; een opzwepend muziekje om de moed erin te houden kan dan absoluut geen kwaad. Je kunt 'm zelfs opzetten zonder dat je naar muziek luistert. Gewoon doen alsof, zodat niemand de gelegenheid krijgt om aan je hoofd te zeuren ;). Redenen genoeg dus om een bluetooth headset aan te schaffen. Een refurbished Bluetooth headset is dan helemaal een uitstekende keuze. Zo eentje die al een andere eigenaar heeft gehad, maar wel weer helemaal 'als nieuw' is gemaakt door de gecertificeerde professionals van Back Market. Wij verkopen ze gecheckt en schoongemaakt en voor een fractie van de prijs. Daarmee zijn we inmiddels al zo'n 1700 ton elektronisch afval tegengegaan. Hoe cool is dat!?

Meer weten