Refurbished Bluetooth Koptelefoon kopen

Bluetooth Koptelefoon - Onze allerbeste refurbished producten:

-44%

Hoofdtelefoon Ruisonderdrukking Bluetooth met Microfoon Sony WH-XB900N - Zwart

€ 133,99
€ 239,99
44% korting
Garantie: 36 maanden
Conditie: Zo goed als nieuw
254 g e-waste bespaard

Verse producten - Onze huiscollectie.

Alle producten

137 producten

137 producten

 • Prijs
  De gemiddelde prijs is € 155,00
 • Merk

 • Esthetische conditie

 • Kleur

 • Geluidsdemper

 • Betalingsmethode

 • Garantie

 • Levering in werkdagen

 • Gratis verzending

254 gram

Door een Refurbished Bluetooth Koptelefoon kopen - Beter dan tweedehands te kopen, help je 254 gram elektronisch afval te voorkomen. Dat is gelijk aan 127 Pringles-chips. Lekker.

Je hebt best wel veel gescrold...

Maar je weet het nog steeds niet zeker?

Refurbished Bluetooth koptelefoon

Tot 60% korting op een refurbished Bluetooth koptelefoon bij Back Market!

Een Bluetooth koptelefoon is comfortabel en praktisch en de beste oplossing om in alle rust naar muziek te luisteren of een film of serie te kijken. Maar de prijs kan wel een boven je budget liggen... Dat is dan omdat je nog nooit een refurbished Bluetooth koptelefoon gekocht hebt!

Een refurbished Bluetooth koptelefoon bij Back Market: een grote catalogus zodat je zelf je keus kunt maken

Je droomt er al jaren van om een Bluetooth koptelefoon te kunnen kopen. Het enige probleem: het is niet zo eenvoudig een voordelige Bluetooth koptelefoon te vinden! Kies liever niet voor een tweedehands Bluetooth koptelefoon die het van de ene op de andere dag niet meer kan doen, maar ga voor de optie van een refurbished model. Beats, JBL, Sony, AKG, Bose of JVC: in de catalogus van Back Market vind je alle bekende merken. Van discreet zwart tot excentriekere modellen in zilver, of zelfs roze, een Bluetooth koptelefoon is er in alle stijlen. Je kunt naar wens kiezen voor een koptelefoon die je oren bedekt of voor een intra-auriculaire koptelefoon. Als je vaak met het openbaar vervoer reist kun je met een refurbished Bluetooth koptelefoon met geluiddemping het plezier van muziek onderweg weer terugvinden.

Een refurbished Bluetooth koptelefoon heeft alleen maar voordelen

De prijs van een refurbished Bluetooth koptelefoon is afhankelijk van het merk, maar ook van de opties en de staat. Bij Back Market zijn de producten onderverdeeld in 5 categorieën: in de hoogste “shiny” vind je de zo goed als nieuw kwaliteit. De categorieën lopen tot en met het niveau “Stallone”, waar je koopjes vindt met de meest zichtbare tekenen van gebruik. Deze worden altijd beschreven en hebben geen enkele invloed op de perfecte werking van jouw refurbished Bluetooth koptelefoon. Alle producten uit onze catalogus ondergaan namelijk een hele serie tests die de goede werking ervan garanderen. En zodat jij in alle vertrouwen kunt bestellen krijgt je refurbished Bluetooth koptelefoon een garantie mee van 36 maanden.

Functioneel en comfortabel, en in de refurbished versie is de Bluetooth koptelefoon zelfs voordelig!